Connect with us

News

Prima iubire a Taniei Budi, un parasutist!

Tania Budi isi aminteste cu zambetul pe buze de prima ei iubire. Pe cand era adolescenta, inima ii batea puternic pentru un baiat mai mare cu patru ani, aflat in armata la parasutisti. Povestea de dragoste s-a destramat insa, din pricina distantei.

Publicat

pe

tania-budi-iubit

Tania Budi marturiseste ca prima ei poveste de dragoste a avut loc in liceu. La acea vreme, era indragostita de un baiat cu patru ani mai mare care urma sa mearga in armata la parasutisti.

Frumoasa vedeta isi aminteste ca ii trimitea scrisori in tot acest timp. Relatia lor s-a incheiat insa dupa doar un an.

„Eram in clasa a IX-a, iar el a XII-a. Dupa ce a terminat liceul, a intrat in armata si am pastrat legatura prin scrisori. Imi cumparam plicuri si hartie colorate. Am fost impreuna cam un an. La un moment dat, si-a luat permisie si a venit sa ma vada. Facea armata la parasutisti si, la cum era imbracat, nu l-am recunoscut.

Cand l-am vazut la usa am crezut ca e sectoristul. M-a mai cautat. Intr-un an, cand a auzit ca voi prezenta «Cerbul de Aur” a venit pana la Brasov, ca sa ma vada. Acum e plecat din tara, s-a insurat, n-am mai vorbit de doi ani”, a povestit Tania pentru Click.