Connect with us

Stiri externe

Prima parteneră a Prințului Harry vinde păpușa Miss Piggy primită de la acesta în scop umanitar

Prima parteneră de amor a Prințului Harry, Sasha Walpole, vinde păpușa Miss Piggy pe care acesta i-a făcut-o cadou. Femeia vrea să folosească banii astfel obținuți pentru a ajuta victimele cutremurului din Siria și Turcia.

Publicat

pe

Prima parteneră a Prințului Harry vinde păpușa Miss Piggy primită de la acesta în scop umanitar

În cartea sa biografică, Prințul Harry vorbește despre noaptea în care și-a pierdut virginitatea cu o femeie mai în vârstă. Este vorba despre Sasha Walpole, care după lansarea cărții a ieșit public și a vorbit la rândul ei despre acea noapte. Jurnalistul Piers Morgan este cel căruia Sasha i-a oferit un interviu în detaliu despre noaptea de dragoste cu Prințul.

Acum, prima femeie cu care Prințul Harry a făcut vreodată amor scoate la vânzare o păpușă primită de la acesta. Este vorba despre o păpușă de pluș Miss Piggy pe care Prințul i-a dăruit-o cu ani în urmă. Scopul pentru care a decis să vândă jucăria este unul nobil.

Sasha Walpole a dezvăluit că va folosi banii astfel obținuți pentru a ajuta victimele cutremurului din Turcia și Siria.

Care este povestea păpușii Miss Piggy? Se pare că Harry ar fi câștigat-o la un concurs din Thorpe Park (Anglia), chiar de ziua de naștere a Sashei. Harry i-a strecurat jucăria în sutien femeii, alături de un bilețel de amor.

Sasha vinde păpușa pe eBay, iar doritorul trebuie să depășească suma de 2 000 de Euro deja licitată. „O bucățică colorată din istoria regală”, a scris ea în dreptul imaginilor cu jucăria.

”Sunt impresionată de dezastrul produs de cutremure, de aceea scot la licitație păpușa. Încasările vor merge către Comandamentul de urgență din Turcia”, a declarat Sasha Walpole.