Connect with us

Stiri externe

Prima prezentare de moda virtuala. Modelele au defilat acasa

Lumea modei se adapteaza vremurilor dificile pe care le traversam si merge mai departe, respectand insa regulile de izolare si distantare sociala. Iata cum a aratat prima prezentare de moda virtuala, in care modelele au defilat acasa!

Publicat

pe

Prima prezentare de moda virtuala. Modelele au defilat acasa

Cu siguranta nu este deloc usor sa pui la punct un fashion show in timpul pandemiei de COVID-19. Iata insa ca redactorul sef si directorul creativ al Harper’s BAZAAR, Carine Roitfeld, a reusit! amfAR Gala ar fi trebuit sa se desfasoare, in mod normal, la Cannes (Franta).

Fiindca acest lucru ar fi fost imposibil, evenimentul s-a mutat in online. A fost o prezentare de moda virtual, filmata in diverse locatii de pe glob.

Mai exact, modelele au defilat acasa. Fiecare la ea acasa! Irina Shayk, Karen Elson, Winnie Harlow, Ashley Graham, Eva Herzigova, Alessandra Ambrosio si Stella Maxwell s-au numarat printre modelele ce au luat anul acesta parte la amfAR Gala. Varianta virtuala!

Bineinteles, evenimentul a avut si o latura caritabila. Si-a propus sa stranga bani pentru a-i ajuta pe cei din prima linie in lupta contra COVID-19.

Vedetele pozeaza acasa in noua colectie Valentino si doneaza banii primiti

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *