Connect with us

Cinenews

Primele imagini din House of the Dragon, continuarea Game of Thrones

Știm despre Game of Thrones că a fost unul dintre cele mai de succes seriale ale tuturor timpurilor. Așadar, milioanele de fani din întreaga lume au fost extaziați să afle că va exista o continuare. Iată primele imagini din mult așteptatul House of the Dragon!

Publicat

pe

Primele imagini din House of the Dragon, continuarea Game of Thrones

Serialul fenomen Game of Thrones s-a încheiat în 2019, spre dezamăgirea milioanelor de fani ce l-au urmărit cu sufletul la gură. Din fericire pentru ei, va exista o continuare. Este vorba despre House of the Dragon, proiect dezvoltat tot de HBO.

În prezent, serialul House of the Dragon se află în producție. Povestea serialului este inspirată de cartea lui George R. R. Martin, despre istoria familiei Targaryen, volum intitulat Fire & Blood.

Acțiunea se petrece cu 300 de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones. Se pare că House of the Dragon va oferi fanilor Game of Thrones răspunsuri la multe întrebări pe care sigur le au în minte.

Au apărut zilele acestea în online primele imagini din House of the Dragon, continuarea Game of Thrones. În imagini, îi vedem pe Matt Smith în rolul Prințului Daemon Targaryen și pe Emma D’Arcy ca Prințesa Rhaenyra Targaryen. De asemenea, Steve Toussaint joacă rolul Lordului Corlys Velaryon, Olivia Cooke este Alicent Hightower, iar Rhys Ifans e Otto Hightower.

Nu se știe încă o dată exactă la care HBO va lansa acest serial, însă cel mai probabil asta se va întâmpla cândva anul viitor.

Reuniunea actorilor din Game of Thrones. Cum arata in prezent!