Connect with us

Stiri Interne

Primele imagini din noua emisiune a lui Dan Negru, Tu urmezi!

Postul de televiziune Kanal D se pregătește de lansarea, în această toamnă, a unui nou show prezentat de Dan Negru. Este vorba despre emisiunea „Tu urmezi!”, care îmbină entertainmentul cu întrebările de perspicacitate și cultură generală. Iată primele imagini din platoul de filmare!

Publicat

pe

Primele imagini din noua emisiune a lui Dan Negru, Tu urmezi!

“Tu urmezi!”, unicul game show în care se stă la coadă la distracţie şi care îmbină entertainmentul de calitate şi intrebările de perspicacitate şi cultură generală, va avea premiera, în curând, la Kanal D! Pregătirile pentru cel mai spectaculos show al toamnei sunt în toi, iar castingul pentru emisiune se află în plină desfășurare.

Platoul emisiunii “Tu urmezi!” este unul spectaculos, realizat la ultimele standarde tehnice și tehnologice, beneficiind de peste 100 metri patrati de panouri cu LED , dar si de pupitrul impozant, la care își vor găși locul viitorii concurenți, alături de Dan Negru, amfitrionul show-ului “Tu urmezi!”. Iată și primele imagini din platoul emisiunii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tu urmezi! (@tu.urmezi.kanald)

Advertisement

“Tu urmezi!” este un format internaţional revoluționar prin conținutul inedit, combinaţie de entertainment şi concurs de cultură generală (original: “Next One”), care a fost difuzat prima dată în Italia, în 2013. Datorită impactului uriaş înregistrat asupra publicului, a fost cumpărat de numeroase ţări precum Spania, Ungaria, Canada, Albania, Polonia, Brazilia etc. În curând şi românii vor avea parte de acest show total, prezentat de regele entertainmentului românesc, Dan Negru. Toți cei care doresc să participe la show-ul televizat, să se distreze si să aibă şansa unor câstiguri uriase, sunt invitaţi să se înscrie la casting, accesând casting.kanald.ro .

Cum poți participa la noua emisiune a lui Dan Negru de la Kanal D

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tu urmezi! (@tu.urmezi.kanald)

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *