Connect with us

Stiri externe

Primele imagini din sezonul 2 al serialului Bridgerton

Au trecut deja mai bine de 7 luni de la lansarea pe Netflix a primului sezon din Bridgerton. Fanii așteaptă acum cu nerăbdare apariția sezonului cu numărul 2. Iată primele imagini surprinse pe platourile de filmare.

Publicat

pe

Primele imagini din sezonul 2 al serialului Bridgerton

Filmările pentru sezonul 2 al serialului Bridgerton au început în luna mai. Din nefericire, planurile au fost date peste cap atunci când producția a trebuit să se oprească pe o perioadă nedeterminată. Luna trecută, în echipă au fost confirmate două cazuri de infectări cu COVID-19.

Perioada dificilă a trecut, iar filmările au fost reluate. Primele câteva episoade sunt deja filmate și se află în etapa de post-producție.

Filmările pentru Bridgerton se defășoară în Marea Britanie. Producătorii încearcă să își ia toate măsurile de siguranță în condițiile în care răspândirea variantei Delta este extrem de rapidă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Charithra Chandran (@charithra17)

Simone Ashley va fi actrița principală din Bridgerton, sezonul 2. Ea va juca rolul lui Kate Sharma, lucru confirmat deja de Netflix. Kate Sharma va fi iubita lui Anthony Bridgerton, iar relația lor va fi explorată în noul sezon al serialului.

Filmările la Bridgerton, oprite din cauza a două cazuri de COVID în echipă

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *