Connect with us

Stiri Interne

Primele ținute din noul sezon Bravo, ai stil

A început numărătoarea inversă! Miercuri, 8 septembrie, la Kanal D debutează noul sezon al emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Cele 9 concurente sunt pregătite să intre în cursa pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. Iată primele ținute!

Publicat

pe

Primele ținute din noul sezon Bravo, ai stil

Pregătirile pentru cel de-al șaptelea sezon al emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities au intrat în linie dreaptă. Show-ul va debuta miercuri, 8 septembrie, de la 22:30, cu un nou sezon, la Kanal D! Cele nouă concurente sunt gata de bătălia stilistică. Sunt mai pregătite ca oricând să câștige simpatia miilor de fani și să îi impresioneze pe cei trei jurați.

În acest sezon, la masa membrilor Juriului, alături de magnificii Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, se va afla un creativ al industriei de fashion internaționale și unul dintre cei mai apreciați fotografi ai momentului: Tibi Clenci. El îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu, care a părăsit emisiunea pentru a se concentra pe alte proiecte.

Anda Adam

Carmen Negoiță

Ioana Filimon

Anda Adam, Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță, Ruxi, Sensy, Olga Verbitchi, Otniela și Ioana Filimon sunt cele 9 concurente. Și pentru că prima impresie contează, acestea scot artileria grea din dotare încă din prima ediție a emisiunii.

Mădălina Pamfile

Nicoleta Nucă

Olga Verbițchi

Acestea își vor etala cele mai rafinate styling-uri. Totodată și cele mai îndrăznețe povești, care vor stârni o adevărată furtună de reacții și distracție pe platoul emisiunii.

Advertisement

Otniela

Ruxi

Sensy

Show-ul va puțea fi urmărit de miercuri până vineri, de la 22:30, și sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D!

Noul juriu Bravo, ai stil, fără Cătălin Botezatu. Filmările sunt în toi

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.