Connect with us

Stiri Interne

Primele vedete care participa la „Dansand printre vise”

Sore, Diana Munteanu Niculescu, Vladimir Draghia si Alina Puscas sunt primele vedete anuntate a participa la noul show de la Antena 1 „Dansand printre vise”.

Publicat

pe

concurenti-dansand-printre-vise

„Dansez pentru tine” nu va mai fi difuzat la Pro TV, insa o parte din echipa a migrat spre Antena 1 unde va realiza, in aceasta toamna, un show de divertisment similar intitulat „Dansand printre vise”.

De aceasta data, vedetele participante vor evolua alaturi de cate un coregraf profesionist. Juriul va fi format doar din trei „specialisti”: Mihai Petre, Catalina Grama (Jojo) si Igor Munteanu, un coregraf cunoscut din Republica Moldova. Primele vedete participante au fost deja anuntate: Sore, Diana Munteanu Niculescu, Vladimir Draghia si Alina Puscas

juriu-danseaza-printre-vise

„Danseaza printre vise e un vis al meu pe care il am de foarte mult timp, o nebunie frumoasa in care m-am bagat usor inconstient, pentru ca toata lumea imi spune cat de greu este, oportunitatea de a-mi demonstra ca pot sa o fac si pe asta, o competitie dura, pe care, evident, vreau sa o castig”, a declarat Alina Puscas.

„Nu mi-e frica de nimic.Am facut 12 ani de inot. De 10 ani merg regulat la antrenamente, alerg si fac muay thay. Sunt sigur ca anii acestia de sport mi-au dezvoltat motricitatea. Daca acest lucru constituie un avantaj, este un avantaj pe care il merit cu prisosinta, pentru ca am muncit din greu, ani intregi, pentru el”, a declarat Vladimir Draghia.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *