Connect with us

Stiri externe

Primul selfie cu fetita lui Kim Kardashian si cea mai de succes postare pe Instagram din istorie

Kim Kardashian a realizat primul selfie cu fetita ei, Chicago West, venita pe lume luna trecuta, si a impartasit fotografia cu fanii ei pe pagina de socializare.

Publicat

pe

Primul selfie cu fetita lui Kim Kardashian si cea mai de succes postare pe Instagram din istorie

Kim Kardashian a devenit mama pentru a treia oara, de aceasta data apeland la o mama surogat, care a adus pe lume o fetita. Micuta poarta numele Chicago si a fost prezentata pentru prima oara publicului pe pagina de socializare a vedetei.

Baby Chicago

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Kim a realizat un selfie tinandu-si fetita in brate, insa a avut grija sa foloseasca un filtru Snapchat caraghios, alternadu-si trasaturile fetei, pentru ca micuta sa nu fie expusa complet.

Primele poze cu copilul lui Kim Kardashian

Kim si sotul ei, Kanye West, mai au doi copii, care poarta numele North si Saint.

 

Kylie Jenner si-a aratat si ea fetita pe Snapchat

Dupa ce a declarat pe Twitter ca nu mai foloseste Snapchat, provocand, se pare, o mare pierdere la bursa pentru reteaua de socializare, Kylie Jenner si-a reluat activitatea pe contul ei de Snapchat unde a postat prima inregistrare cu fetita ei, Stormi Webster, in varsta de o luna. Pe Instagram a postat o fotografie cu micuta, postarea adunand peste 17 de milioane de like-uri. Este cea mai de succes postare pe Instagram din istorie.

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on