Connect with us

ADPM Health

Prin ce trece Andreea Marin la antrenamentul Bodyshape pentru a reveni in forma

Andreea Marin urmeaza programul special 6 Week Challenge de la Bodyshape Transformation Center in dorinta de a da jos kilogramele in plus si de a reveni in forma, in doar sase saptamani putand slabi chiar si sase saptamani intr-un mod sanatos si echilibrat.

Publicat

pe

Prin ce trece Andreea Marin la antrenamentul Bodyshape pentru a reveni in forma

Indragita vedeta merge de trei ori pe saptamana la sala din cartierul Aviatiei unde, timp de 45 de minute, urmeaza o serie de exercitii cu accesorii sau cu greutatea corpului ce au scopul de a arde rapid stratul adipos nedorit si de a sculpta silueta intr-un mod armonios.

Pe muzica antrenanta, intr-o atmosfera de club, vedeta trage de sfori, impinge o sanie grea, ridica si arunca mingea medicinala, face genuflexiuni, fandari cu greutati de 10 kg, impinge gantere, face crunch-uri cu forfecari si placa pentru abdomen, ramat la bezi elastice, chiar loveste cu barosul intr-o anvelopa de tractor. Tot timpul supravegheata de antrenorii cu experienta, campioni nationali la diverse categorii.

Toate aceste circuite sunt personalizate conform conditiei fizice si pot arde peste 6 kilograme in doar 6 saptamani.

Pentru ca rezultatele sa fie cu adevarat eficiente, vedeta urmeaza un plan alimentar echilibrat recomandat de specialistii de la Bodyshape, precum si seminarii de coaching pentru a capata motivatie si chiar a scapa de dependenta de dulciuri sau carbohidrati.

Advertisement

Andreea Marin a intrat in cantonamentul Bodyshape de 6 saptamani

In acest mod au reusit sa slabeasca mii de oameni, multi dintre acestia nefacand pana in acel moment mai deloc miscare. Acestia au ajuns chiar sa aiba patratele pe abdomen si au prins drag de a face miscare.

Ce include 6-week challenge:

 

  • 18 antrenamente distractive de grup (3 x 45 min/saptamana)
  • Plan alimentar gustos si usor de tinut
  • Seminar de nutritie
  • Seminar de mancat emotional
  • Acces la grupul privat de sustinere
  • Acces la idei de retete sanatoase
  • 2 evaluari ale compozitiei corporale
  • Iesiri si petreceri in comunitatea Bodyshaperilor

 

Pentru acest modul se poate aplica pe pe www.bodyshapetransformation.com. Cei care reusesc sa atinga  targetul de a slabi 6 kilograme in 6 saptamani primesc gratuit un nou modul 6 Week Challenge pentru a continua transformarea sau pentru a se mentine.

“Am primit un dar neasteptat, care e si o provocare in acelasi timp: dureaza 6 saptamani si e intocmai ritmul diminetilor cu energie pozitiva de care aveam nevoie, ca sa ajung din nou la tonusul ce ma face sa dau tot ce e mai bun in mine, profesional si personal.

Advertisement

Eu nu imi propun sa scap de un numar de kilograme sau sa pierd centimetri, acestea vor fi efecte inevitabile daca voi urma o dieta potrivita perioadei si antrenamentului intensiv gandit de echipa Bodyshape Transformation. Eu imi propun altceva: sa ma simt echilibrata, in forma, inspirata, motivata, sanatoasa. Am inceput toamna cu saptamani de munca in forta, cu doar cateva ore de somn pe noapte doar si nu am mai avut timp de sport. Sunt necesare si astfel de perioade cand vrem sa implinim anumite proiecte, nu le putem evita, dar important e sa reechilibram balanta. Si asta fac acum. Am inceput si deja, dupa doar cateva antrenamente, sunt mult mai energica si ma simt bine cu mine. Antrenamentele in grup sunt foarte bune, pentru ca te motiveaza energia celorlalti, dar si umorul care se naste ad-hoc. Sincer, e minunat!”, a declarat Andreea Marin despre experienta traita la Bodyshape Transformation Center.

Advertisement