Connect with us

Stiri externe

Cum au sarbatorit Prince, Paris si Blanket Jackson ziua tatalui lor!

Pe 29 August, in ziua in care Regele Pop ar fi implinit varsta de 56 de ani, cei trei copii ai acestuia, Prince, Paris si Blanket, si-au sarbatorit tatal in oraselul natal al acestuia, Gary din statul Indiana.

Publicat

pe

prince-blanket

prince-5

Surpriza de zile mari printre locuitorii oraselului Gary din statul Indiana, locul in care Michael Jackson s-a nascut in urma cu 56 de ani. Pe 29 august, chiar de ziua Megastarului, cei trei copii ai acestuia au vizitat locurile natale ale tatalui lor. Paris (16 ani), Prince (17 ani) si Blanket Jackson (12 ani) au luat parte la un eveniment comemorativ desfasurat in Indiana, acolo unde au semnat autografe si au facut poze cu localnicii.

paris-jackson

paris2

Este pentru prima data cand cei trei copii sunt vazuti impreuna, dupa o lunga perioada de timp. Toata atentia s-a indreptat asupra lui Paris (16 ani), care anul trecut in luna iunie a incercat sa-si ia viata taindu-si venele de la mana. Ulterior, Paris Jackson si-a petrecut un an la Diamond Ranch Academy din Utah, o scoala speciala pentru copiii cu probleme psihice. Paris a iesit din Internat in luna iunie si si-a petrecut vara alaturi de bunica ei, Katherine Jackson, la vila ei de langa Los Angeles.

blanket23

michael-copii

Ziua lui Michael Jackson a fost celebrata si in Romania, acolo unde fanii Megastarului au depus candele la monumentul artistului din Parcul Herastrau si au organizat o expozitie de fotografii.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *