Connect with us

Stiri externe

Prințesa Charlene de Monaco, depresia care îi distruge viața la Monte Carlo

Prințesa Charlene de Monaco se confruntă cu o serie de probleme de sănătate , motiv pentru care s-a retras din viața publică. Este vorba despre o depresie severă care îi distruge viața la Monte Carlo. Iată în continuare detaliile.

Publicat

pe

Prințesa Charlene de Monaco, depresia care îi distruge viața la Monte Carlo

Prințesa Charlene de Monaco a ajuns să fie comparată cu Grace Kelly, regretata mamă a soțului ei. Motivul? Se confruntă în prezent cu o depresie severă, la fel cum s-a întâmplat și cu legendara actriță, devenită Prințesă de Monaco după căsătoria cu Prințul Reinier al III-lea.

Charlene a stat anul acesta 6 luni în Africa de Sud. S-a întors la Monaco luna trecută, dar a fost nevoită să se retragă din viața publică. Prințul Albert de Monaco a dezvăluit că starea ei de sănătate este precară în prezent. Depresia o împiedică nu doar să își îndeplinească îndatoririle publice, dar să și aibă o viață normală.

Prințesa Charlene de Monaco, în depresie

“Grace Kelly a suferit de o depresie teribilă în primii ei ani de mariaj. Nu departe de ceea ce se întâmplă azi cu Charlene. A fost foarte nefericită”, a dezvăluit Joel Stratte-McClure, un reporter apropiat familiei.

În urma relației cu Prințul Albert de Monaco, Charlele a renunțaț la cariera ei de sportiv de performanță. Poate și acesta să fie motivul pentru care Prințesa simte că și-a pierdut identitatea și a a ajuns la depresie.

“Charlene a slăbit foarte mult, lucru care o face vulnerabilă la multe potenţiale boli. Pentru că oricum circulă multe zvonuri, vreau să precizez că nu este vorba despre COVID. Şi nici despre cancer. Şi nici vreo problemă legată de relaţia noastră. Şi ca să punctez şi altă speculaţie, nu este vorba nici de vreo operaţie estetică sau orice altceva de genul ăsta”, a declarat Prințul Albert pentru revista People.

Divorțul anului? Charlene și Prințul Albert, aproape de despărțire!