Connect with us

Stiri externe

Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani. Cum a pozat la aniversare!

Prințesa Charlotte a împlinit astăzi vârsta de 7 ani. Este domnișoară în toată regula și, așa cum se întâmplă în fiecare an, a realizat o ședință foto care să marcheze această ocazie specială. Iată cum a pozat la aniversare!

Publicat

pe

Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani. Cum a pozat la aniversare!

Au fost făcute publice cele mai noi fotografii aniversare cu Prințesa Charlotte. Fiica Prințului William și a Ducesei Kate împlinește astăzi 7 ani.

Imaginile au fost publicate pe contul oficial de Instagram al Palatului Kensington. Ele au fost surprinse chiar weekend-ul acesta, la Norfolk, de Kate Middleton. Prințesa Charlotte a pozat într-un decor frumos de primăvară. Un câmp plin de flori. Poartă un pulover albastru cu guler alb și pantaloni navy.

Într-una dintre fotografii, alături de Charlotte apare și Orla, cocker-ul spaniol al familiei. El a fost adoptat în noiembrie 2020 de la fratele mai mic al lui Kate, James Middleton.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Este pentru al treilea an când Charlotte își celebrează ziua de naștere la Norfolk. Alături i-au fost părinții: Prințul William și Kate Middleton. Nu au lipsit nici cei doi frați ai săi, Prințul George și Prințul Louis.

Rochita Printesei Charlotte a fost recreata de Gucci pentru adulti

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *