Connect with us

Stiri externe

Prinţesa Norvegiei se căsătoreşte cu un şaman de culoare

În vârstă de 51 de ani, Prințesa Martha Louise a Norvegiei se căsătorește în vara anului viitor cu un șaman de culoare, bărbatul care îi este partener de viață deja de patru ani. Povestea lor de iubire nu a fost scutită de controverse și privirile întrebătoare ale celor din jur. Iată în continuare detaliile!

Publicat

pe

Prinţesa Norvegiei se căsătoreşte cu un şaman de culoare

Prințesa Norvegiei, Martha Louise, trăiește de patru ani o poveste de dragoste cu șamanul de culoare Durek Verrett, cetățean american. Săptămână aceasta, cei doi au anunțat că s-au logodit și urmează să se căsătorească în ultima zi de vară a anului viitor.

Fericitul eveniment se va desfășura pe 31 august 2024 într-un orășel de poveste din vestul Norvegiei.

Regele Harald al V-lea și Regina Soniei, părinții Marthei, și-au felicitat prin declarații publice fiica și viitorul ginere. La fel a făcut și fratele cel mic al miresei, Prințul moștenitot Haakon.

Durek Verrett este șaman, cunoscut drept ghidul spiritual al starurilor de la Hollywood. El a stârnit numeroase controverse de-a lungul anilor, inclusiv când a declarat că s-a vindecat de COVID-19 cu ajutorul unui medalion. Nici ea nu a fost ferită de controverse. Spre exemplu, în trecut, femeia se lăuda că deține puteri supranaturale și contact direct cu îngerii.

Advertisement

Astfel, relația de iubire a Prințesei cu șamanul nu a fost privită cu ochi întocmai buni de norvegieni. Cu toate astea, iată că dragostea a învins în cazul lor.

Martha Louise a mai fost căsătorită cu scriitorul Ari Behn. Cei doi au format o familie timp de cincisprezece ani și au împreună trei copii. Bărbatul s-a sinucis în 2019, la doi ani după divorț.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *