Connect with us

Stiri externe

Prințesa Sofia a Suediei, de la chelneriță la soția Prințului Carl Philip

Ați crede că poveștile cu prinți ce se îndrăgostesc de fete de rând există doar în filmele siropoase de dragoste. Ei bine, povestea dintre Prințesa Sofia a Suediei și Prințul Carl Philip demonstrează contrariul. Iată cum a ajuns de la chelneriță la… Prințesă!

Publicat

pe

Prințesa Sofia a Suediei, de la chelneriță la soția Prințului Carl Philip

Prințesa Sofia, Ducesă de Värmland, este din 2015 soția Prințului Carl Philip al Suediei. Povestea celor doi arată faptul că dragostea poate învinge preconcepții și depăși orice fel de bariere.

Sofia Kristina Hellqvist este numele real al Prințesei Sofia. S-a născut în anul 1984 și a studiat la New York contabilitatea și administrarea afacerilor. În anul 2005, a lucrat pe post de chelneriță pentru a se putea întreține în facultate.

A urmat apoi o perioadă în care Sofia a profesat ca model și instructor de yoga. A apărut chiar și într-un reality show numit Paradise Hotel. Nu a câștigat acest concurs televizat, dar a ajuns până în finală.

Ani mai târrziu, în 2009, l-a cunoscut pe Prințul Carl Philip. S-a întâmplat într-un club, prin intermediul unor prieteni comuni. Un început atipic de poveste de dragoste în cazul unei figuri regale.

A fost dragoste la prima vedere. Acel gen de întâlnire care le-a schimbat ambilor viețile într-o secundă. Nu au avut susținerea lumii de la început. Faptul că Sofia nu are sânge albastru, precum și trecutul ei de model și vedetă de reality show nu au fost pe placul tuturor.

„Am fost primită cu o ostilitate enormă de către public. Toţi au avut păreri despre mine, ca persoană. Nu regret nimic. Toate aceste experienţe m-au făcut omul care sunt astăzi. Dar n-aş mai face alegerile acestea azi”, povestea Prințesa Sofia a Suediei.

Dragostea a învins în cazul lor. Povestea de iubire s-a concretizat cu o nuntă ca în povești. Fericitul eveniment a avut loc în vara lui 2015, la Stockholm.

Botez in familie regala a Suediei. Printesa Sofia, superba in straie traditionale!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *