Connect with us

Stiri Interne

Prințul Charles, din nou în România. Cu ce bunătăți l-a primit Principesa Margareta!

Prințul Charles a revenit în România, țara de care se știe că îl leagă sentimente puternice și în care chiar a cumpărat mai multe proprietăți de-a lungul anilor. Iată cu ce bunătăți l-a primit Principesa Margareta!

Publicat

pe

Prințul Charles, din nou în România. Cu ce bunătăți l-a primit Principesa Margareta!

Prințul Charles iubește România. Asta nu mai reprezintă demult un secret. S-a declarat de nenumărate ori fascinat de pitoreasca Transilvanie. De altfel, moștenitorul coroanei britanice a și achiziționat mai multe proprietăți în țara noastră, de-a lungul timpului.

Acum, iată că Prințul Charles a reveni pe plaiuri mioritice. A fost întâmpinat la Palatul Elisabeta de Principesa Margareta. Cei doi sunt veri și îi leagă numeroase amintiri din perioada copilăriei.

Principesa Margareta a fost o gazdă excelentă și l-a primit pe Prințul Charles cu o mulțime de bunătăți. Sandvișuri, prăjituri și ceai. O combinație ce amintește de tradiționalul „ceai de la ora 5”.

De la întâlnire nu a lipsit nici Principele Consort Radu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei)

Prințul Charles a făcut și o vizită la Romexpo, acolo unde i-a cunoscut pe unii dintre refugiații ucraineni ce au găsit sprijin în țara noastră.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Președintele României (@klausiohannis)

Advertisement

Așa cum era de așteptat, fiul Reginei Elisabeta a făcut o vizită oficială și la Cotroceni. S-a întâlnit cu Președintele Klaus Ionannis și au avut discuții pe diverse teme politice și sociale.

Prințul Charles s-a vaccinat chiar dacă a avut COVID-19

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *