Connect with us

Stiri externe

Prințul Danemarcei a pozat pentru coperta Vogue

Prințul Danemarcei, Nikolai, are la 22 de ani o carieră promițătoare în lumea fashion. A defilat pe podium pentru mai multe case de modă celebre, iar recent a închis una dintre prezentările din cadrul Paris Fashion Week și a pozat pentru coperta Vogue.

Publicat

pe

Prințul Danemarcei a pozat pentru coperta Vogue

Nikolai este Prințul Danemarcei, nepotul cel mare al Reginei Margrethe a II-a. El a pozat pentru coperta Vogue, numărul de februarie-martie al ediției din Scandinavia.

Prestigioasa revistă vorbește despre cum este să crești într-o familie regală, înconjurat de regi, regine, prinți și prințese. Pe copertă, Nikolai poartă o pereche de pantaloni roz și un sacou Dior.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vogue Scandinavia (@voguescandinavia)

Tânărul în vârstă de 22 de ani este fiul Prințului Joachim și al primei sale soții, Alexandra, Contesă de Frederiksborg.

Nikolai a povestit că defilarea în cadrul unei prezentări Dior în 2019 a reprezentat cel mai important moment al carierei sale de model.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vogue Scandinavia (@voguescandinavia)

„Am fost atât de privilegiat încât am deschis și am închis acea prezentare de modă. După această experiență, am primit foarte multă atenție”, povestește Prințul Danemarcei.

Nikolai și-a făcut debutul pe podium pentru Burberry în 2018. Recent, el a închis prezentarea Rains din cadrul Paris Fashion Week.

Prințul danez a declarat că nimeni din familia regală nu s-a opus carierei sale în modă. Nikolai a urmat Școala de Afaceri din Copenhaga, iar în prezent studiază la Paris.

Gemenii casei regale din Danemarca, adorați pe internet. Au avut prima zi de școală!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *