Connect with us

Stiri externe

Prințul Danemarcei a pozat pentru coperta Vogue

Prințul Danemarcei, Nikolai, are la 22 de ani o carieră promițătoare în lumea fashion. A defilat pe podium pentru mai multe case de modă celebre, iar recent a închis una dintre prezentările din cadrul Paris Fashion Week și a pozat pentru coperta Vogue.

Publicat

pe

Prințul Danemarcei a pozat pentru coperta Vogue

Nikolai este Prințul Danemarcei, nepotul cel mare al Reginei Margrethe a II-a. El a pozat pentru coperta Vogue, numărul de februarie-martie al ediției din Scandinavia.

Prestigioasa revistă vorbește despre cum este să crești într-o familie regală, înconjurat de regi, regine, prinți și prințese. Pe copertă, Nikolai poartă o pereche de pantaloni roz și un sacou Dior.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vogue Scandinavia (@voguescandinavia)

Advertisement

Tânărul în vârstă de 22 de ani este fiul Prințului Joachim și al primei sale soții, Alexandra, Contesă de Frederiksborg.

Nikolai a povestit că defilarea în cadrul unei prezentări Dior în 2019 a reprezentat cel mai important moment al carierei sale de model.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vogue Scandinavia (@voguescandinavia)

Advertisement

„Am fost atât de privilegiat încât am deschis și am închis acea prezentare de modă. După această experiență, am primit foarte multă atenție”, povestește Prințul Danemarcei.

Nikolai și-a făcut debutul pe podium pentru Burberry în 2018. Recent, el a închis prezentarea Rains din cadrul Paris Fashion Week.

Prințul danez a declarat că nimeni din familia regală nu s-a opus carierei sale în modă. Nikolai a urmat Școala de Afaceri din Copenhaga, iar în prezent studiază la Paris.

Gemenii casei regale din Danemarca, adorați pe internet. Au avut prima zi de școală!

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *