Connect with us

Cinenews

Prințul din Bel Air se relansează după Superbowl. Primele imagini din serial!

Prințul din Bel Air, unul dintre cele mai iubite sitcomuri ale anilor 90, cel care i-a adus celebritatea lui Will Smith, se relansează în 2022, imediat după Superbowl. Iată primele imagini din serial!

Publicat

pe

Prințul din Bel Air se relansează după Superbowl. Primele imagini din serial!

Prințul din Bel Air se relansează după Super Bowl. Însuși Will Smith, actorul care și-a căpătat popularitatea grație acestui sitcom, va produce mult așteptatul remake. Va fi ceva cu totul neașteptat. În condițiile în care serialul a fost unul de comedie, noua serie va fi dramă.

O mare companie de streaming a comandat deja două sezoane din noul serial Prințul din Bel Air. S-a lansat deja și primul trailer. Imaginile ne prezintă personajele deja cunoscute. Will, Ashley, Hilary, Phil, Viv și Carlton. Într-un mod însă cu totul diferit.

Premisa de la care pleacă serialul este aceeași. Un adolescent se mută din Philadelphia în Bel Air pentru a locui cu rudele sale bogate. Noul serial va prezenta însă lucrurile dintr-o nouă perspectivă. Va fi despre cum Los Angeles-ul nu schimbă întotdeauna în mod pozitiv viața unui om.

Advertisement

„Cu o nouă viziune, Bel-Air va pătrunde mai adânc în conflictele inerente, emoțiile și prejudecățile a ceea ce înseamnă să fii om de culoare în America de astăzi. Oferind însă, în același timp, elementele distractive ale serialului original”, scrie presa internațională.

Serialul va fi produs de Westbrook Studios, compania deținută de Will Smith și Jada Pinkett Smith.

Serialul va reveni la NBC prin platforma de streaming Peacock.

Se lansează film despre Fred Astaire. Ce actor îl va interpreta!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Will Smith (@willsmith)

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *