Connect with us

Stiri externe

Prințul Harry își distruge tatăl după ce a stat pe banii lui ani de zile. Cine spune asta!

Lumea fierbe în așteptarea lansării documentarului Netflix despre Prințul Harry și Meghan Markle. Există voci care spun, în presa internațională, că Harry își distruge acum tatăl, asta după ce a stat pe banii lui ani de zile. Iată cine susține acest lucru!

Publicat

pe

Prințul Harry își distruge tatăl după ce a stat pe banii lui ani de zile. Cine spune asta!

Au mai rămas mai puțin de 24 de ore până când prima parte a documentarului Harry și Meghan se lansează pe Netflix.

În presa internațională se speculează că foștii Duci de Sussex ar fi primit sute de milioane de dolari pentru acest proiect. Pentru asta, spun unii, Harry și-ar fi vândut familia.

Tot în presa de peste hotare se vehiculează însă că situația financiară a celor doi nu ar fi prea roz în prezent. Conform publicației The Sun, Harry ar fi sunat fără oprire la Regina Elisabeta în ultimele luni de viață ale acesteia. Mai exact din luna octombrie a anului trecut, atunci când starea ei de sănătate a început să se înrăutățească. Motivul? Ar fi vrut bani!

„Harry nu stă atât de bine pe cât ar crede oamenii. El voia bani. Regretata Regină a fost întotdeauna bucuroasă să vorbească cu nepotul ei. Când însă el a început să îi ceară bani, l-a întrebat de ce nu își sună tatăl. Acesta i-a răspuns că Charles nu îi mai preia apelurile telefonice. Când Regina l-a întrebat pe Charles de ce se comportă așa, el i-a răspuns simplu că nu este bancă”, a declarat un apropiat pentru The Sun.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *