Connect with us

Stiri externe

Prințul Harry și Meghan Markle lansează o comedie romantică

Prințul Harry și Meghan Markle continuă colaborarea cu platforma de streaming Netflix și vor realiza o comedie romantică, adaptare după romanul de succes intitulat „Meet Me at the Lake”. Iată în continuare detaliile!

Publicat

pe

Prințul Harry și Meghan Markle lansează o comedie romantică

Prințul Harry și Meghan Markle sunt pregătiți să își facă un nume în industria cinematografiei internaționale. Colaborarea lor cu platforma de streaming Netflix continuă printr-un proiect de mare anvergură. Este vorba despre transformarea în film a romanului de mare succes initulat „Meet Me at the Lake”.

Compania Archewell Production, deținută de Harry și Meghan, va produce comedia romantică. Rămâne de văzut dacă implicarea celor doi va rămâne la acest nivel sau dacă, spre exemplu, Meghan își va relua cariera de actriță și va accepta un rol în acest film.

Informația a fost confirmată pe rețelele de socializare de însăși Carley Fortune, autoarea romanului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Carley Fortune (@carleyfortune)

„Niciodată nu am crezut că voi face acest anunț. Fiindcă acest moment a venit totuși, mi s-a părut corect să o fac din cabana în care a început totul. Sunt extrem de bucuroasă să anunț că voi face echipă cu Netflix și Archewell Productions pentru adaptarea romanului meu. Povestea de dragoste dintre Will și Fern este aproape de sufletul meu. Să scriu această carte a fost o provocare la nivel personal, iar să îmi văd munca astfel recunoscută e cu adevărat incredibil”, a scris ea pe Instagram.

Ronanul urmărește conexiunea dintre doi străini. Aceștia pornesc împreună într-o aventură de o zi. Cei doi își fac reciproc o promisiune pe care unul o respectă, iar celălalt nu. Presa internațională scrie că povestea de dragoste descrisă în carte are multe în comun cu cea dintre Harry și Meghan.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *