Connect with us

Stiri externe

Prințul Harry va fi primit înapoi de familia regală?

Prințul Harry a zburat la Londra pentru a-și vizita tatăl imediat după ce diagnosticul acestuia de cancer a fost făcut public, în urmă cu două săptămâni. Vor reuni aceste probleme de sănătate familia regală din Marea Britanie?

Publicat

pe

Prințul Harry va fi primit înapoi de familia regală?

Regele Charles a fost diagnosticat cu o formă de cancer și a început deja tratamentul contra acestei afecțiuni grave. Anunțul a fost făcut în urmă cu două săptămâni de reprezentanții Palatului Buckingham.

La scurt timp după anunțul acestui diagnostic, Prințul Harry a zburat în Marea Britanie pentru a-și vizita tatăl. Întâlnirea a avut loc la Clarence House, reședința din Londra a monarhului.

Reamintim că, în 2020, Prințul Harry și Meghan Markle au decis să renunțe la titlurile deținute, provocând unul din cele mai neplăcute scandaluri mediatice în care a fost implicată familia regală. Ei au părăsit atunci Marea Britanie, iar în prezent locuiesc în Statele Unite alături de cei doi copii: Archie și Lilibet.

Conform presei britanice, Regele ar fi fost „profund emoționat de gestul Prințului Harry. Acesta a apreciat enorm faptul că mezinul său nu i-a telefonat, ci a venit cât de repede a putut să îl vadă.”

Toată lumea se întreabă acum dacă aceste momente dificile vor duce la reunirea familia regale din Marea Britanie. Va fi Harry din nou primit în sânul familiei?

Totodată, presa internațională scrie că și Meghan Markle a contactat-o pe cumnata sa, Kate Middleton. Asta în condițiile în care Prințesa de Wales a suferit o operație abdominală și află acum în perioada de recuperare.

Se pare că Prințesa este deschisă către o reconciliere cu Meghan, în ciuda relațiilor tensionate din ultimii ani.

Ramâne însă de văzut cum va evolua relația lui Harry cu fratele său mai mare, William. Se pare că acesta din urmă nu a dorit să își vadă fratele la ultima vizită a acestuia în Marea Britanie.