Connect with us

Stiri externe

Printul Philip a implinit 99 de ani! Locuieste insa intr-un castel la 100 km distanta de Regina!

Printul Philip a implinit astazi varsta de 99 de ani. Putini stiu insa ca Ducele de Edinburgh locuieste intr-un castel aflat la 100 de kilometri distanta de sotia sa, Regina Elisabeta.

Publicat

pe

Printul Philip a implinit 99 de ani! Locuieste insa intr-un castel la 100 km distanta de Regina!

Sarbatoare astazi in Familia Regala a Marii Britanii. Printul Philip a implinit 99 de ani. Cu aceasta ocazie, Ducele de Edinburgh a fost surprins intr-o imagine de colectie alaturi de Regina Elisabeta. Fotografia a fost realizata in gradina Castelului Windsor.

Regina poarta o rochie cu imprimeu floral semnata Angela Kelly. Tinuta ei este perfect accesorizata cu un colier de perle. Printul Philip a optat pentru un sacou navy si pantaloni de costum gri deschis.

De cand cu izolarea, Printul Philip si Regina Elisabeta au petrecut mai mult timp impreuna decat de obicei. Asta deoarece, de cand s-a pensionat, Ducele de Edinburgh s-a retras la Wood Farm (Sandringham). Asta inseamna ca locuieste intr-un castel la 100 km distanta de Regina! Avand in vedere ca aceasta isi petrece timpul, in mod normal, la Palatul Buckingham sau la Windsor.

In urma cu 3 luni, Regina Elisabeta si sotul ei s-au mutat impreuna in Castelul Windsor. Petrec acolo perioada de izolare, alaturi de doar cativa membrii ai staff-ului.

Advertisement

Regina Marii Britanii se retrage din viata publica. “Este foarte trist!”

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *