Connect with us

Stiri externe

Printul William, in locul Reginei? Se intoarce Harry in familia regala?

Regina Elisabeta si Printul Philip au parasit Palatul Buckingham si vor sta pentru o perioada in izolare la Castelul Windsor. Ce se va intampla in aceasta perioada in Familia Regala? O multime de scenarii se vehiculeaza in presa!

Publicat

pe

Printul William, in locul Reginei? Se intoare Harry in familia regala?

In plina pandemie de Coronavirus, Regina Elisabeta (93 de ani) si Printul Philip (98 de ani) au parasit Palatul Buckingham. Acestia vor sta, in urmatoarea perioada, in izolare la Castelul Windsor.

Saptamana trecuta, Ministrul Sanatatii din Marea Britanie a recomandat autoizolarea persoanelor de peste 70 de ani. In aceasta categorie intra si Printul Charles, ajuns la venerabila varsta de 71 de ani.

Intr-o perioada in care atat Regina, cat si viitorul Rege vor fi nevoiti sa stea in izolare, exista mai multe scenarii vehiculate referitor la ce s-ar putea intampla in Familia Regala.

Se spune ca s-ar putea ca Printul William sa aiba un rol mai activ decat pana in prezent.

Advertisement

Desi Printul Harry ar trebui sa iasa din Familia Regala peste doar cateva zile, se vehiculeaza ca acesta ar putea fi invitat sa lucreze drept consilier de stat.

Tot pentru functia de consilier de stat este vehiculat si numele Printesei Beatrice. Aceasta este a 9-a in linia succesorala pentru tronul Marii Britanii.

Ideea ca Printul William ii va tine locul Reginei pe perioada izolarii acesteia ii apartine autorului cartii “Call Me Diana”, Nigel Cawthorne.

Aceeasi terorie este sustinuta si de Grant Harrold, fost majordom regal intre 2004 si 2001. Tot el sustine ca daca Ducesa de Cambridge ar ramane insarcinata in aceasta perioada, Familia Regala ar fi nevoita sa apeleze la Printul Harry. In prezent, acesta din urma se afla in izolare alaturi de sotia si copilul sau in Canada.

Reguli la Palatul Buckingham. Cum se fereste Familia Regala de Coronavirus

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.