Connect with us

Style Judgement

Prințul William și Kate Middleton, prima apariție pe Red Carpet după moartea reginei

Prințul William și Kate Middleton au participat duminică la Premiile BAFTA 2023, eveniment considerat Oscarurile industriei britanice de film. Aceasta a fost prima apariție Red Carpet a celor doi după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Publicat

pe

Prințul William și Kate Middleton, prima apariție pe Red Carpet după moartea reginei

Prințul William și Kate Middleton sunt susținători ai industriei britanice de film, astfel că nu au lipsit nici anul acesta de la ceremonia de decernare a Premiilor BAFTA. A fost prima apariție pe covorul roșu a celor doi după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Cei doi și-au făcut apariția pe covorul roșu al evenimentului organizat în Londra, la Royal Albert Hall, alături de nume celebre din cinematografia internațională.

Așa cum ne-a obișnuit, Kate Middleton a bifat o apariție impecabilă pe covorul roșu. Prințesa de Wales a reușit să atragă toate privirile și admirația celor prezenți la eveniment. Kate a purtat o superbă creație Alexander McQueen, aceeași rochie pe care a purtat-o la BAFTA și în 2019. Bineînțeles, accesorizată diferit. Soția Prințului William obișnuiește adesea să poarte de mai multe ori aceeași rochie, însă de fiecare dată cu la fel de multă grație.

Prințesa a accesorizat rochia albă cu mănuși și un clutch negru, pantofi aurii și bijuterii statement. Prințul William a purtat un costum elegant din catifea neagră și papion.

Advertisement

De menționat că gala Premiile BAFTA se află sub patronajul Prințului William din anul 2010. El este Președintele Academiei Britanice de Artă, Film și Televiziune (BAFTA).

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *