Connect with us

Stiri Interne

Prizonieri în conac, noul reality show de la Antena 1. Ce vedete ar fi semnat!

Postul de televiziune Antena 1 le pregătește o nouă surpriză telespectatorilor. Este vorba despre un reality show de supraviețuire care va fi filmat în Asia, Prizonieri în conac. Iată ce vedete ar fi semnat deja pentru a participa la această emisiune!

Publicat

pe

Prizonieri în conac, noul reality show de la Antena 1. Ce vedete ar fi semnat!

Reality show-urile de supraviețuire precum America Express ori Survivor România se bucură de mare succes în rândul românilor. Cu acest lucru în gând, se pare că postul de televiziune Antena 1 le pregătește telespectatorilor săi o surpriză de proporții. Este vorba despre un nou astfel de show care va fi filmat în Asia.

Prizonieri în conac va fi o emisiune realizată după un format internațional creat de o companie israeliană. Conform cancan.ro, mai multe vedete ar fi deja în discuții pentru participarea la acest show, iar primele contracte ar fi fost deja semnate.

Formatul internațional poartă numele de Power Couple. Emisiunea presupune ca mai multe cupluri de vedete să stea închise într-o casă din Asia, unde vor fi nevoite să treacă prin mai multe probe.

Proiectul se pare că era în pregătire încă de anul trecut, însă cel mai probabil filmările vor începe undeva în toamna lui 2023.

Printre vedetele cu care Antena 1 ar fi în discuții s-ar număra Cosmin și Eliza Natanticu, Tavi Clondă și Gabriela Cristea, dar și Alex Velea și Antonia.

Așa cum se știe deja, cuplul format din Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, este vânat pentru a participa la un reality show la Antena 1. Totuși, programul extrem de încărcat al celor doi nu le-ar permite să plece într-o astfel de aventură.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *