Connect with us

Stiri Interne

Pro TV lansează un nou show de talente. Ce este SuperStar?

Postul de televiziune Pro TV le pregătește o surpriză telespectatorilor săi. Este vorba despre un nou show de talente pentru care a achiziționat licența internațională. Iată detalii despre SuperStar!

Publicat

pe

Pro TV lansează un nou show de talente. Ce este SuperStar?

Telespectatorii Pro TV vor avea parte, începând din toamnă, de un nou show de talente. Este vorba despre un format ce s-a bucurat, în ultimii 20 de ani, de un foarte mare succes la nivel internațional.

Emisiunea se va numi SuperStar și va fi varianta românească a formatului internațional cunoscut sub numele de Idol. Acesta a fost lansat în urmă cu 20 de ani în Marea Britanie și adaptat în peste 55 de țări de atunci și până în prezent.

Înscrierile pentru noul show de talente de la Pro TV au început. Doritorii între 16 și 30 de ani pot afla toate detaliile accesând acest link.

Nu se știe încă dacă, în toamnă, vom avea parte și de Vocea României sau SuperStar o va înlocui. Conform paginademedia.ro, în urmă cu mai mulți ani, Antena 1 a achiziționat licența pentru Idol, însă nu a apucat să producă show-ul.

Ce audiență a avut primul Românii au Talent cu Alexandra Dinu

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *