Connect with us

News

Problemele legale ale lui Vladimir Draghia

Vladimir Draghia se confrunta cu probleme legale, proprietarii imobilului in care locuieste cu chirie au decis sa il dea in judecata cerandu-i 2000 de euro, restante si cheluieli de judecata.

Publicat

pe

vladimir-draghia

Vladimir Draghia locuieste cu chirie intr-una din cele mai selecte zone ale Bucurestiului. Mai exact intr-o casa de pe strada Paris, de langa Guvern.

Actorul s-a pricopsit de ceva vreme cu un proces intentat de proprietarul locuintei, un domn in varsta despre care spune ca este certaret si ca obisnuieste sa se judece cu toti chiriasii sai.

Scandalul a izbusnit atunci cand proprietarul a sustinut ca Draghia nu i-a platit chiria pe o luna de zile. Actorul sustine contrariul si asteapta ca avocatii sa decida cum se va rezolva situatia.

Proprietarul l-a dat in judecata pentru restantele de pana acum, cerandu-i 2000 de euro, suma in care sunt incluse si cheltuielile de judecata.

vladimir-draghia1

 

Advertisement

„Eu stau intr-un apartament pe strada Paris, de vreo 4 ani, unde proprietar este un domn mai in varsta. Un proprietar care are certuri cu mai toti chiriasii din acest imobil. Eu eram ultimul cu care nu se certase.

De ceva vreme, am inceput sa ma judec cu el. Nu am nicio problema cu acest lucru. Avocatii se ocupa de treburile astea. Fiica lui este defapt proprietara in acte, dar domnul care are vreo 80 de ani umbla mereu cu dosarele de acte dupa el. Acum vreun an jumate, a realizat ca eu n-am platit luna decembrie.

Totusi, daca eu nu plateam luna decembrie, probabil isi dadea seama in luna ianuarie, ci nu in luna mai. Domnul este in varsta, si are acest lucru, de a se judeca cu toata lumea. Daca judecatorii vor zice ca am de platit ceva, o sa platesc”, a declarat Vladimir, conform Click.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *