Connect with us

ADPM Health

Profesorul care l-a operat pe baiatul desfigurat de explozie vine la Bucuresti pentru a evalua gratuit pacientii romani!

Dupa ce l-a operat cu succes pe baietelul roman care a ramas desfigurat dupa explozia unei masini, Prof. Dr. Mehmet Mutaf, specialist in chirurgie estetica si reconstructiva la spitalul Acibadem din Bodrum, se afla astazi in Bucuresti. Nu intamplator, ci pentru a oferi evaluari gratuite pacientilor romani aflati in nevoie.

Publicat

pe

copil-explozie-operatie-acibadem

Prof. Dr.Mehmet Mutaf, specialist in chirurgie estetica si reconstructiva la spitalul Acibadem din Bodrum, l-a operat de curand cu succes pe baietelul roman care a ramas desfigurat dupa explozia unei masini. Micutului Alex Botorea i-au fost reconstruite pleoapele, nasul si gura.

Iar astazi, Prof. Dr.Mehmet Mutaf se afla la reprezentanta Acibadem din Bucuresti pentru a oferi evaluari gratuite pacientilor romani aflati in nevoie.

Andreea Marin va fi si ea prezenta acolo si va realiza un interviu cu reputatul specialist in chirurgie estetica si reconstructiva.

operatie-acibadem-1

Micutul Alex Botorea, care a trecut la varsta de doi ani printr-o tragedie, o masina a bunicilor a explodat si copilul a suferit arsuri grave, a facut cu cateva zile in urma pasul spre o noua etapa din viata sa cu ajutorul medicului Prof. Dr. Mehmet Mutaf. Mai are nevoie de cateva operatii succesive pentru reconstructia partilor din corp care au avut de suferit in urma incendiului.

Advertisement

In prima etapa, intr-o operatie ce a durat aproape 11 ore, au fost reconstruite zonele din jurul ochilor, gurii si piramidei nazale. Chipul este afectat pentru ca tesutul ars nu mai este elastic si este nevoie de interventii delicate.

Peste aproximativ 2 saptamani vor fi inserate balonase de silicon in zona pieptului, acestea ajutand corpul sa produca tesut (piele) nou, ce va fi folosit pentru a inlocui tesutul ars de pe fata. Urechile vor fi reconstruite in jurul varstei de 7 ani, recuperarea necesita rabdare, dar micutul Alex poate avea o noua viata.

baiat-operatie-acibadem-1

Medicii romani i-au salvat viata dupa accident, iar acum echipa din Turcia se ocupa de reconstructia atat de necesara pentru el.

Prof. Dr.Mehmet Mutaf, specialist in chirurgie estetica si reconstructiva la spitalul Acibadem din Bodrum, are o poveste interesanta. Inainte de a fi un medic extraordinar, a fost artist. Desi planuia sa urmeze o cariera in acest domeniu, s-a razgandit atunci cand a realizat ca medicina l-ar putea ajuta sa schimbe in bine viata altor oameni.

mehmet-acibadem1

In prezent, Prof. Dr.Mehmet Mutaf este unul dintre cei mai reputati specialisti in chirurgie estetica si reconstructiva, iar pacientii romani au astazi sansa, la reprezentanta Acibadem din Bucuresti (Str. N. Golescu, nr. 17, etaj 2, sector 1, Bucuresti), sa primeasca o evaluare gratuita din partea lui.

Advertisement

http://www.acibadem.com.ro/

http://www.turciasisanatateata.ro/

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *