Connect with us

Evenimente

Programul pe zile la festivalul SAGA 2023

SAGA 2023, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului, va avea lor în perioada 23 – 25 iunie la Romaero Băneasa. Iată întreg programul, pe zile, al festivalului. Cine sunt artiștii care vor urca pe scenă?

Publicat

pe

Programul pe zile la festivalul SAGA 2023

SAGA 2023 este a treia ediție a unuia dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din țara noastră. Nu doar fanii din România îl așteaptă cu sufletul la gură, ci și străinii care vor veni la București pentru a se distra pe muzica celor mai cool artiști ai momentului.

Organizatorii lucrează intens pentru ca și ediția din acest an să fie una de neuitat. Se preconizează că și în 2023, în cele trei zile de festival, peste 150 000 de oameni vor fi prezenți la eveniment.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SAGA Festival (@saga_festival)

Printre artiștii internaționali care vor urca pe scenă se numără Elley Duhé, Robin Schulz, Vintage Culture, Mochakk sau Lil Nas X.

La festival vor exista cinci scene: Source, Heat, Spark, Switch și Drift. Iată programul pe zile?

Vineri, 23 iunie 2023

Lil Nas X, Skrillex, Adriatique, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Melanie C, Delia, Franky Wah, 999999999, Gordo, Hector Oaks, Hitty, Paula Temple

Sâmbătă, 24 iunie

Elley Duhé, Fisher, Robin Schulz, Gabry Ponte, Hot Since 82, Ida Engberg, Joel Corry, Justus, Paco Osuna, Subcarpați

Duminică, 25 iunie

Wiz Khalifa, Alan Walker, Tale of Us, Adam Beyer, B.U.G. Mafia, I Hate Models, Kevin De Vries, Mochakk, Sickick, Spike, Vintage Culture