Connect with us

Stiri externe

Progresism în noul film Scooby-Doo: Velma este lesbiană

Cu toții cunoaștem seria animată Scooby-Doo. A fost pentru prima oară produsă în 1969 și rulează chiar și în prezent. Simpaticele personaje Shaggy, Velma, Saphne, Fred și Scooby ne-au marcat tuturor copilăria. Vremurile s-au schimbat, la fel și povestea. În cel mai recent episod lansat, producătorii au confirmat că personajul Velma este lesbiană!

Publicat

pe

Progresism în noul film Scooby-Doo: Velma este lesbiană

După ani întregi de speculații și diverse teorii lansate pe această temă de fanii Scooby-Doo, este oficial! Velma Dinkley este lesbiană!

Velma a fost percepută ca fiind gay în diferite versiuni ale seriei Scooby-Doo lansate de-a lungul anilor. Cel mai recent film lansat a făcut însă totul oficial. Filmul include mai multe scene care confirmă în mod clar sexualitatea personajului.

Advertisement

A devenit deja virală scena în care Velma se îndrăgostește de un alt personaj feminin din film. Clipul face parte din filmul de animație Trick or Treat Scooby-Doo!, lansat special pentru Halloween.

În imagini, vedem cum Velma o întâlnește pe Coco Diablo și se îndrăgostește pe loc de ea. În altă scenă, Velma chiar îi mărturisește acest lucru lui Daphne.

În urmă cu doi ani, James Gunn, cel care a scris filmul Scooby Doo din 2002, a explicat că Velma era „în mod explicit” gay în scenariul său inițial. Studioul de producție a preferat să facă însă o serie de modificări, astfel că sexualitatea personajului a rămas ambiguă.

Advertisement

Și producătorul Scooby Doo: Mystery Incorporated, Tony Cervone, a vorbit deschis pe această temă. Răspunzând la un comentariu de pe Instagram, Tony a confirmat că Velma este gay: „Am mai spus asta, dar Velma din Mystery Incorporated nu este bi. Ea este gay”.

Episodul special de Halloween a fost lansat săptămâna aceasta. Poate fi închiriat sau cumpărat de pe platforma Prime Video, cu un preț între 15 și 25 de dolari.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *