Connect with us

ADPM Cool

Cel mai ciudat hotel din lume! Poti dormi intr-o celula de inchisoare, suspendat in aer ori sub podea!

Considerat a fi o opera de arta la scara larga, Propeller Island City Lodge este un hotel din Berlin, fara indoiala unul dintre cele mai ciudate din intreaga lume. Iata in continuare ce il face sa fie atat de… special!

Publicat

pe

hotel-ciudat5

Daca iti doresti un somn linistit, probabil ca Propeller Island City Lodge nu este tocmai locul potrivit in care sa-ti petreci vacanta. Insa daca visezi la o experienta unica, atunci cu siguranta trebuie sa iti faci deja o rezervare pentru una dintre cele 31 de camere de-a dreptul inedite!

hotel-ciudat9

Oaspetii cu un spirit de aventura ceva mai dezvoltat se pot caza fie intr-o camera tip „celula”, exact ca la inchisoare, fie intr-un apartament „sicriu”.

hotel-ciudat

De asemenea, hotelul mai dispune si de o camera „cu sunul in jos”, in care piesele de mobilier sunt atarnate de tavan, iar turistii dorm in cutii amplasate sub podea.

hotel-ciudat1

Ciudatul hotel este situat in Berlin, a fost creat de artistul de origine germana Lars Stroschen si este o opera de arta vizuala contemporana la scara larga.

hotel-ciudat2

Pe website-ul hotelului sta scris ca acesta este un adevarat magnet pentru persoanele creative si cei ce-si doresc sa triasaca altfel de experiente.

Advertisement

hotel-ciudat3

„Veti trai la propriu intr-o opera de arta. Avem 31 de camere, fiecare cu un aer aparte si o ambianta unica. Unica la propriu, intrucat obiectele de mobilier si decoratiunile interioare sunt facute la comanda. City Lodge ar putea fi un muzeu cu camere de oaspeti, ceea ce e absolut impresionant. Va puteti alege camera dorita in functie de preferintele si spiritul vostru aventurier. Daca reusiti sa faceti alegerea corecta, atunci veti avea parte de o experienta de neuitat”, spune purtatorul de cuvant al Propeller Island City Lodge.

hotel-ciudat4

Preturile camerelor pornesc de la 50 de lire sterline pe noapte.

hotel-ciudat6 hotel-ciudat7 hotel-ciudat8

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *