Connect with us

Stiri externe

Proprietarul Pro TV-ului a murit. Ce se va întâmpla la nivel de conducere!

Tragedie aviatică ieri dimineața în Alaska. Petr Kellner, proprietarul Pro TV, a murit într-un accident de elicopter în timpul unei vacanțe în care plecase pentru a practica heli-schi. Iată ce se va întâmpla la nivel de conducere a postului de televiziune!

Publicat

pe

Proprietarul Pro TV-ului a murit. Ce se va întâmpla la nivel de conducere!

Petr Kellner era cel mai bogat om din Cehia și proprietarul Pro TV. Și-a pierdut viața ieri, într-un tragic accident aviatic din Alaska. Potrivit revistei Forbes, acesta avea o avere estimată la 17.5 miliarde de dolari, casându-se pe locul 68 în topul celor mai bogați oameni din lume.

PPF este grupul de investiții pe care Petr Kellner l-a fondat în anul 1991, alături de Milan Vinkler. Este de altfel compania care în prezent deține și postul de televiziune Pro TV. După moartea lui Petr Kellner, un alt acționar a preluat atribuțiile acestuia.

Este vorba despre Ladislav Bartonicek, care a fost numit ieri la conducerea activităților PPF.

„Companiile care fac parte din grupul PPF sunt conduse de echipe de manageri profesioniști. Aceștia își vor continua activitatea sub conducerea domnului Ladislav Bartonicek.

Compania afirmă faptul că decesul fondatorului său nu are un impact în activitatea de zi cu zi. Grupul PPF va continua planurile de investiții și viziunea, așa cum au fost formulate de Petr Kellner și echipa sa”, au anunțat reprezentanții PPF.

Dezvăluiri după 14 ani. De ce a plecat Teo de la Pro TV!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *