Connect with us

Stiri externe

PSY mai doboara un record! „Gangnam Style” are 2 miliarde de vizualizari pe You Tube!

Cu toate ca nu am mai auzit nimic de sud coreanul PSY de aproape un an, iata ca acesta mai doboara un record. Hitul sau „Gangnam Style” a depasit 2 miliarde de vizualizari pe You Tube, o performanta nemaireusita pana acum de niciun alt artist. Prin comparatie, Justin Bieber se afla pe locul doi cu piesa „Baby” si are „doar” 1,02 miliarde de accesari pe You Tube.

Publicat

pe

psy-gentleman1

PSY este cel mai de succes artist din toate timpurile pe You Tube, clipul piesei „Gangnam Style” depasind zilele trecute 2 miliarde de vizualizari, o performanta remarcabila care il va propulsa in Cartea Recordurilor. Urmatorul in clasament este Justin Bieber cu „Baby”, care a ajuns acum la 1 miliard de vizualizari.

PSY detine si recordul pentru cele mai multe LIKE-uri acordate unei piese pe You Tube, peste 8 milioane de persoane apreciind clipul sau „Gangnam Style”. Mai mult, PSY a inregistrat un nou record cu piesa „Gentleman”, lansata anul trecut in luna aprilie. In doar 24 de ore de la lansare, „Gentleman” a devenit cea mai urmarita piesa de pe You Tube, cu 38 de milioane de vizualizari.