Connect with us

Stiri Interne

Radu Vâlcan a împlinit 46 de ani. Cum a sărbătorit!

Radu Vâlcan a împlinit miercuri vârsta de 46 de ani. Deși el și-a dorit inițial o zi liniștită petrecută în familie, Adela Popescu i-a pregătit o petrecere surpriză alături de cei mai buni prieteni. Iată cum au sărbătorit!

Publicat

pe

Radu Vâlcan a împlinit 46 de ani. Cum a sărbătorit!

Radu Vâlcan și-a sărbătorit săptămâna aceasta ziua de naștere. Actorul a împlinit 46 de ani miercuri. Planul său era să aibă parte de o zi liniștită în familie, alături de soție și de cei trei copii. Adela Popescu i-a pregătit însă o surpriză de proporții soțului ei. Aceasta a organizat o petrecere la care i-a invitat pe cei mai apropiați prieteni. Printre aceștia s-au numărat Mihai Morar, Dana Rogoz, Andreea Ibacka sau Răzvan și Irina Fodor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Radu Vâlcan (@raduvalcan)

Advertisement

„Mi-am dorit o zi normală, liniștită. Așa a și început, superb. Noi toți, eu cu ai mei. Am pregătit un mic dejun, Andrei m-a ajutat. Apoi câteva treburi de rezolvat. Știam că o să mergem la un restaurant, doar noi cu copiii. Și-am mers.

Doar că la restaurant, cum se întâmplă de obicei, sunt și alți oameni. Doar că oamenii aceia din restaurant îmi sunt dragi, foarte dragi. Adela a profitat de asta și mi-a pregătit o surpriză pe care nu mi-o doream, dar așa mi-am dat seama, încă o dată, că din când în când avem nevoie de o infuzie de genul ăsta. Oamenii au nevoie de oameni. Iar când aceștia sunt de calitate, totul este perfect. Mulțumesc!”, a scris Radu Vâlcan pe rețelele de socializare.

Și Mihai Morar a postat pe Instagram imagini de la party.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)

Advertisement

„Îl sun astăzi, de ziua lui, pe Radu Valcan: – La mulți ani! Ce faci de ziua ta?
– Băi, pe liniște! Ieșim doar noi cu copiii la masă, în oraș…
– Sincer, așa aș face și eu…
– Dar neaparat să ne vedem zilele viitoare cu toții…
– Perfect! Bucură-te de ai tăi astăzi…

3 ORE MAI TÂRZIU… Vedeți în filmuleț ce s-a întâmplat. Petrecere surpriza la 46!!! Sincer, nu se face așa ceva… Dar mi-ar fi părut să nu fi fost și eu acolo, unde trebuia să iei cina “pe liniște” cu soția și copiii. ? La mulți ani, “bătrinere”!”, a scris Mihai Morar.

Dana Rogoz a împărtășit și ea cu urmăritorii din mediul online câteva fotografii de la petrecere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Advertisement

„S-a organizat Adeluca, ne-am organizat și noi cu copiii în ultimul moment, așa că am petrecut o seară cu o gașcă de care îmi era foarte dor. La Mulți Ani, Radu! Să te bucuri de familia minunată pe care o ai, să rămâi la fel de perseverent, onest și deschis la experiențe noi! Și La mulți ani și de la finuțul tău, care vrea să stabilim o altă întâlnire cât de curând”, a fost mesajul Danei Rogoz.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *