Connect with us

Stiri Interne

Radu Vâlcan, zi de naștere cu Adela Popescu în carantină

Radu Vâlcan a fost sărbătoritul zilei de ieri. A împlinit 45 de ani și a celebrat această zi într-un mod memorabil. Nu printr-o petrecere fastuoasă, ci acasă, cu Adela Popescu și cei 3 copii, în carantină.

Publicat

pe

Radu Vâlcan, zi de naștere cu Adela Popescu în carantină

A fost sărbătoare ieri în familia formată din Adela Popescu și Radu Vâlcan. El a împlinit 45 de ani, iar ziua sa de naștere a fost celebrată într-un mod inedit. Acasă, în carantină. Asta după ce Adela a fost confirmată pentru a doua oară cu COVID-19.

Chiar și din izolare, Adela Popescu i-a pregătit soțului ei o surpriză extrem de frumoasă. A comandat un tort aniversar și a decorat casa cu baloane colorate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Radu Valcan (@raduvalcan)

Advertisement

I-a organizat astfel lui Radu Vâlcan o petrecere surpriză la care au participat doar ei și cei 3 copii pe care îi au împreună. Momentul a fost imortalizat în imagini pe care cei doi le-au postat apoi pe social media.

„Nu vreau nimic în plus”, a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Advertisement

„Și de ziua lui se gândește să îmi facă o bucurie. Îmi dă să mănânc. Așa să fim mereu, scumpete, cu grijă unul față de celălalt. La mulți ani, te iubim!”, a adăugat Adela Popescu.

Radu Valcan s-a intors acasa, dar nu poate sta alaturi de Adela Popescu 2 saptamani

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *