Connect with us

News

Cadou eco de la iubit cu prilejul zilei de nastere! Afla cine este vedeta care a primit o „bijuterie” pe doua roti!

Daca unele vedete sunt rasfatate de iubiti cu tot felul de cadouri extravagante de ziua de nastere, vedeta din acest articol a avut parte de un cadou eco din partea partenerului de viata. In loc de inel cu diamant, aceasta a primit o „bijuterie pe doua roti” cu care sa mearga la serviciu!

Publicat

pe

Raluca Arvat, prezentatoarea Stirilor din sport de la ProTv, si-a sarbatorit ziua de nastere pe 10 august, iar cadoul de care s-a bucurat cel mai mult a fost o bicicleta, primita de la iubitul ei, Bogdan. „Mi-am petrecut ziua alaturi de prietenul meu, Bogdan, care e specialist la facut surprize. Asa ca nu s-a dezmintit nici anul acesta si am mers intr-un loc drag amandurora, o terasa pe marginea unui lac langa Bucuresti, unde am primit cadoul pe care mi-l doream de multa vreme – o bicicleta, cu roti micute si dragute”, a povestit Raluca, entuziasmata ca un copil.

Pentru ca de ziua ei Raluca a fost alaturi de telespectatorii ProTv, a petrecut alaturi de colegi. Ea a sarbatorit insa si in avans, acasa, la Brasov, unde mama ei a asteptat-o cu un tort mare si racoros. Frumoasa prezentatoare asteapta cu nerabdare finalul de saptamana, cand va pleca intr-o binemeritata vacanta, in Grecia.