Connect with us

News

Raluca a parasit aseara competitia Burlacul! A fost corecta decizia?

Emotii mari pentru pretendentele Burlacului Vladimir Draghia. Mai dur ca niciodata, Burlacul le-a criticat aspru pe frumoasele sale pretendente si totodata, pentru prima oara in show, si-a dezvaluit sentimentele ce i le poarta uneia dintre ele. Aproape un milion de telespectatori din mediul urban au urmarit aseara, in minutul de aur, 21:53, momentul tensionat dintre Cristina si Adelina.

Publicat

pe

Ca de fiecara data, ceremonia trandafirului le da mari batai de cap pretendentelor Burlacului.

Este momentul in care fiecare dintre ele isi revede greselile si simte ca pentru ea, lupta se apropie de final. Irina, cea mai norocoasa dintre ele, a scapat mai devreme de toate aceste emotii, primind trandafirul rosu la intalnirea privata cu Vladimir. Celelalte fete insa simt cum inima le sare din piept.

Mai dur ca nicioadata, Burlacul si-a criticat aspru pretendentele. „M-ati acuzat de multe, problema nu este ca as avea pe altcineva, ci ca am niste standarde foarte inalte, la care vreau sa se ridice si persoana de langa mine!” le-a spus dur Vladimir. 

Andra si Raluca au ramas in lupta pentru ultimul trandafir. „Andra, cu tine chiar am o problema, pentru ca esti prima de care m-am apropiat si ti-am spus lucrul asta. Pentru mine chiar a insemnat mult faptul ca ti-am marturisit ca imi placi foarte mult si m-ai dezamagit. Nu ai avut reactia pe care mi-o doream. Asteptam mult mai mult de la tine, insa totusi iti mai dau o sansa!” .

Pentru Raluca insa, a doua sansa nu a mai existat. Inlacrimata si dezamagita ca nu a avut timp sa ii demonstreze Burlacului ca poate mai mult si ca merita sa ii fie alaturi, Raluca a parasit aseara competitia. 

Advertisement

Aproape un milion de telespectatori din mediul urban au urmarit aseara in minutul de aur, la 21:53, momentul tensionat dintre excentrica Adelina si temperamentala Cristina.

Vrand sa isi plateasca niste polite mai vechi, cele doua concurente nu au tinut cont nici macar de prezenta lui Vladimir, iar reprosurile au curs necontenit.