Connect with us

Stiri Interne

Raluca Lazarut , pasionata de cai putere! Vedeta a participat la “Iadul Verde”

Raluca Lazarut, prezentatoarea Stirilor Kanal D, a fost prezenta, recent, la cursa de formula 1 de la Nurburgring, in cadrul Festivalului M, care se desfasoara anual in Germania. Circuitul se mai numeste si “Iadul Verde”, tocmai pentru ca este considerat cel mai solicitant si periculos traseu din lume.

Publicat

pe

raluca-lazarut-cai-putere

“A fost o experienta inedita, una dintre acele intamplari care te fac sa respiri cat pentru un an intreg. Festivalul M. nu inseamna doar cai putere, adrenalina, un spectacol automobilistic si masini frumoase, ci si o vacanta atipica, ce contine distractie, muzica live, mancare traditional germana si , bineinteles, celebra cursa de 24 de ore de la Nurburgring”, a spus Raluca Lazarut despre participarea ei la cursa de formula 1 de la Nurburgring, in cadrul Festivalului M, care se desfasoara anual in Germania.

raluca-lazarut-cai-putere1

Pentru frumoasa stirista, pasiunea pentru Caii Putere a inceput odata cu vizionarea filmului “Rush”.

“Dupa ce am vazut filmul acesta, mi-am dorit sa vad Nurburgringul! M-am indragostit de Formula 1 a anilor ‘70, in care suspansul si adrenalina erau la cote ametitoare, in care nu existau mijloace de comunicare intre pilot si echipa in timpul cursei, si in care era posibil ca pilotul sa treaca linia de sosire fara sa stie ca a devenit campion mondial”, a adaugat stirista.

raluca-lazarut-cai-putere2

Raluca Lazarut a avut ocazia sa urmareasca aceasta cursa de la inaltime, dar si sa simta adrenalina chiar din zona boxelor.

“Festivalul M iti ofera posibilitatea sa urmaresti cursa intr-un mod cu totul special, asa ca am avut ocazia sa vad din elicopter cum se intrec masinile; peisajul pe care il puteam cuprinde cu ochii de la inaltime nu poate fi uitat. Astazi, cursele sunt in continuare spectaculoase. Am avut ocazia sa stau la boxe si sa particip la intreg ritualul de schimbare a pilotului, a rotilor, de alimentare a masinii…”, a mai povestit Raluca Lazarut.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *