Connect with us

Evenimente

Ramona Badescu si Narcis Godeanu, la prima lor iesire oficiala in public!

Joi seara, Reședința Ambasadorului Italiei la București- Diego Brasioli a fost gazda unei serate italiene, organizată de Mariș Made to Measure. Evenimentul a fost prilejul perfect pentru ca Ramona Badescu si avocatul Narcis Godeanu, sa-si faca relatia de iubire publica.

Publicat

pe

ramona-badescu

Ramona Badescu si Narcis Godeanu

Ramona Badescu si avocatul Narcis Godeanu au confirmat oficial ca formeaza un cuplu, cei doi iesind in public saptamana trecuta la o serata specific italiana gazduita de Ambasada Romaniei de la Bucuresti.

Ambasadori, personalități din sport, oameni politici, vedete, jurnaliști de top, blogeri și key-people au dat curs invitației, lăsându-se seduși de atmosfera tipic italiană, unde preparatele culinare specifice zonei Biella, vinurile cu caracter, Proprietà Sperino și muzica au făcut seara desprinsă dintr-un film de Fellini.

raluca-hagiu-unica-elena-perseil

Raluca Hagiu (Unica) si Elena Perseil

vicentiu-oktavianus-si-laura-lazar

Laura Lazar si Vicentiu Oktavianus

catalin-si-cristina-soloc-tvr

Catalin si Cristina Soloc

Momentul artistic susținut de pianistul Tudor Scripcariu și de soprana Margarita Antoniadou a stârnit aplauzele invitaților, cei doi interpretând compoziții celebre: Aria Norina de Donizetti, I could have dance all night de Frederick Loewe, Quando M’En Vo de Puccini sau Fantaisie-Improptu op 66 de Chopin.

In cadrul evenimentului a fost prezentată noua linie de costume de sezon, realizată de Mariș Made to Measure, din țesături fine, italiene, Drago SpA.

crs_6815

Diego Brasioli (Ambasadorul Italiei la Bucuresti), Vlad Maris (Maris Made to Measure) si Ilie Nastase

Mariș Made to Measure este o companie de nișă, 100% românească, fondată în 2012 de Vlad Mariş, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai respectaţi consultanţi de profil. Maris Made to Measure duce conceptul made-to-measure la un alt nivel, prin preocuparea pentru detalii, calitatea țesăturilor și regulile bine definite de realizare a unui costum, ce datează de la începuturile secolului XVII și care au rămas la fel de actuale până în zilele noastre.

crs_6504

crs_6499

crs_7036_1

De la țesături cu fir de aur marca Harrisons, pentru barbații extravaganți, până la țesături clasice pentru cei sobri, Mariș Made to Measure pune la dispoziție peste 8000 de materiale ale unor case de tradiție în domeniul țesăturilor. În exclusivitate în România, în showroom-ul MTM, veți putea alege branduri cu istorie și expertiză în industrie precum: Drago, Harissons, Bateman Ogden, W Bill, Lesser Fiecare costum comandat de către client este executat pe baza unei schițe ( fashion illustration) realizată de talentatul consilier de stil Robert Ciobanu, cel care, de altfel, pictează manual și butonii pe care îi puteti găsi în showroom. Monogramele pot fi cusute nu doar în varianta clasică, ci și cu fir de mătase, iar cravatele sunt realizate 100% din mătase de dud.

adina-halas-hugeanu

Adina Halas-Hugeanu

 

 

sorin-dutoiu-tatiana-ernuteanu

Sorin Dutoiu (ADPM PR) si Tatiana Ernuteanu

ilie-nastase

Ilie Nastase

petre-fumuru

Petre Catalin Fumuru

tiberiu-capudean

Tiberiu Capudean

cristina-stanciulescu

Cristina Stanciulescu

adrian-si-tatiana-ernuteanu-pr-specialist

Adrian si Tatiana Ernuteanu

Printre invitații de seamă ce au încântat prin eleganta prezență s-au numărat: Livia Graur, Adina Halas Hugeanu, Camelia Baltoi, Simona Elena Taranu, Cristina Stanciulescu, Monica Colceriu, Catalin si Cristina Soloc, Horia Ghibutiu, Ovidiu Muresanu, Ilie Nastase, Petre Roman si Silvia Chifiriuc, Ramona Badescu, Tiberiu Capudean, Andrew Le Poidevin, Raluca Hagiu, Diana Tofan, Alina Aliman, Elena Perseil, Laura Lazar si Vicentiu Oktavianus, Andrei Nourescu etc