Connect with us

Stiri Interne

Războiul Oana Zăvoranu vs influencere. Cine a câștigat până acum!

Războiul online declarat de Oana Zăvoranu influencerelor s-a mutat la tribunal. 5 dintre influencerele pe care vedeta le vorbește „de rău” în ultima vreme i-au intentat acesteia proces. Iată despre cine este vorba și cine a câștigat până acum.

Publicat

pe

Războiul Oana Zăvoranu vs influencere. Cine a câștigat până acum!

Deja de ceva vreme, Oana Zăvoranu le-a declrat război în mediul online influencerelor. Postează pe rețelele de socializare și YouTube imagini, filmulețe și comentarii defăimătoare la adresa acestora. Acum, războiul s-a mutat la tribunal.

Adelina Pestrițu, Alina Ceușan, Anda Adam, Oana Roman și Cristina Ich au chemat-o în instanță pe Oana Zăvoranu. Influencerele cer o ordonanța președințială care să îi interzică Oanei să mai folosească public numele lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Ich (@christina_ich)

Cine a câștigat?

În ciuda faptului că cererea și motivele expuse sunt aceleași în cazul tuturor, singura care a avut până acum câștig de cauză în instanță este Christina Ich. Judecătoria Sectorului 1 din București i-au admis acesteia cererea. Asta înseamnă că Oana Zăvoranu nu mai are voie să îi menționeze numele în perioada următoare. Aceasta din urmă a spus că va face însă apel.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ALINA TISHA (@alinaceusan)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 🔥 𝐀NDA ADAM 🔥 (@andaadam)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

Adelina Pestrițu, Alina Ceușan, Anda Adam și Oana Roman nu au avut câștig de cauză. Asta fiindcă judecătorii le-au respins cererile de emitere a acestei ordonanțe preșidențiale. Au și ele însă dreptul la apel, întrucât sentința nu este definitivă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Ich (@christina_ich)

„Procesul încă nu a început, acelea au fost niște cereri. Unele au fost respinse, a mea a fost acceptată. Persoana care a postat timp de 3 luni mesaje de denigrare, defăimare, incitare la ură, nu va mai avea voie să posteze o anumită perioadă de timp. Ceea ce se întâmplă, incitarea la ură, nu e normală. Eu accept critici constructive, poți să îmi spui că sunt penibilă, dar deja se exagerează mult. Devine deranjant când ura devine agresivă. Nu toată lumea poate să te placă, este imposibil. Asta nu e ok, e bullying. Cine nu te place, să nu te urmărească. Cine te place, să se uite”, a spus Cristina Ich pe rețelele de socializare.

Cum arata Oana Zavoranu la 45 de ani dupa ce mananca fast food si bea cola