Connect with us

News

Razvan Ciobanu vorbeste in premiera despre faliment si depresie

Dupa o lunga perioada de exil peste hotare, dupa ce a dat faliment si a pierdut aproape orice avea in Romania, Razvan Ciobanu s-a intors in atentia Mass Media si explica ce s-a intamplat cu el in ultima vreme.

Publicat

pe

Razvan Ciobanu a fost vanat de presa in ultimele luni, insa fara rezultat. A reusit sa se ascunda de oricine care incerca sa afle ce mai face si mai ales ce are de gand sa faca dupa ce toate afacerile lui au dat faliment. Designerul revine acum in atentia publicul si ofera un interviu revistei Tabu, pentru care a realizat si un shooting cu manechine goale.

“Nu as fi intrat in familment daca nu eram ajutat oarecum… In afara de moda, celelate inginerii ale mele au cazut total. In momentul ala m-am blocat. Nu am mai fost in stare nici sa muncesc, nici sa ma concentrez”, povesteste Razvan despre momentul familemtului din vara 2009.

“In prima faza am pierdut casa in care locuiam, a fost luata dintr-o greseala si din pricina unor acte nefacute la tipul lor. Nu am avut putere sa ma lupt in niciun fel. Surpriza a venit din partea unor buni prieteni care detineau casa respectiva. A urmat cu masinile pe care le aveam. Au fost luate de un alt bun prieten, contractele de leasing fiind facute pe firma lui. A urmat o depresie lunga.

In septembrie-octombrie eram ca o leguma. Am zacut mai bine de doua luni la o prietena de-a mea care nu imi mai este acum prietena. Nu ma puteam concentra la nimic”.

Nici la aproape doi ani de la acele momente, designerul pare sa nu inteleaga ce anume s-a intamplat si a cui e vina. “Nu pierderile materiale te afecteaza foarte tare ci lucrurile pe care nu le intelegi. Nu puteam avea un dialog cu nimeni. Cu siguranta am greselile mele, iar in mintea lor exista un raspuns pentru care au reactionat asa. Mi-a fost greu sa judec orice. Cele mai complicate intrebari la care nu gasesti raspunsul au fost ‘dar de ce?’. Nici acum nu am un raspuns insa nu ma mai intreb la fel de des de ce”, declara Ciobanu.

Advertisement
Advertisement
2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *