Connect with us

Stiri Interne

Răzvan Danciu ”Efectiv” a plecat de la Survivor! ”Cea mai nedreaptă eliminare”!, zic fanii…

Răzvan Danciu, poreclit „Efectiv” din cauza unui tic verbal care stârnea amuzament în rândul colegilor săi, a fost eliminat săptămâna aceasta de la Survivor, după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului dintre toți cei nominalizați. „Cea mai nedreaptă eliminare”, spun la unison internauții.

Publicat

pe

Răzvan Danciu ”Efectiv” a plecat de la Survivor

Răzvan Danciu este cel care a părăsit săptămâna aceasta competiția Survivor România. Tânărul Războinic a fost eliminat fiindcă a primit cele mai puține voturi din partea publicului. Plecarea lui i-a întristat deopotrivă pe concurenți și pe telespectatori.

Răzvan are 20 de ani, cel mai tânăr dintre concurenți, și a adus multe puncte echipei sale de Războinici. Războinicul poreclit era „Efectiv” din cauza unui tic verbal care stârnea amuzament în rândul colegilor săi.

Advertisement

Nu doar Războinicii au fost triști după plecarea lui Răzvan, ci și Faimosul Jorge, asta în ciuda divergențelor pe care cei doi le-au avut pe parcursul competiției.

„Nu am niciun regret că plec. Mi se pare incredibil ca la 20 de ani să trăiești așa ceva. Simt doar recunoștință și mulțumire pentru tot ce am trăit aici, pentru echipa asta minunată. Am cunoscut prietenia adevărată, am avut șansa să cunosc și să concurez alături de persoane faimoase. Sunt foarte recunoscător, sunt lacrimi de fericire“, a spus Răzvan în momentul eliminării.

Advertisement

Pe rețelele de socializare, oamenii regretă plecarea lui din concurs, eliminare pe care majoritatea o cataloghează ca fiind „nedreaptă”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Răzvan Danciu (@razvan.danciu10)

„Fix cel la care nimeni nu se gândea că va ieşi, acela a ieşit. Eu nu cred că a fost votat mai puţin decât Andrei. Uitați de voturi, e doar «jocul» producătorilor pentru a crea suspans, surpriză… “, a scris un internaut.

Advertisement

„Se pare că e nevoie de concurenți slab pregătiți pentru a lăsa avantaj Faimoșilor la următoarele confruntări. Tu ai fost un Războinic adevărat“, a completat altcineva.

„Răzvan, un copil bun și educat, altcineva trebuia să plece“, mai scrie un telespectator.

„Chiar îmi pare rău că a plecat. Nu merita să plece. Mult deasupra celorlalți doi, mai ales, mult deasupra lui Neagu. Frumoasă ieșire, cu capul sus, aplaudat la unison de ambele tabere. Asta spune tot“, este un alt comentariu din mediul online.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *