Connect with us

News

Ce cadouri ciudate au primit Razvan si Dani la auditiile X Factor

Auditiile X Factor sunt in toi la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca. Sositi inca de la primele ore ale diminetii pentru a-i incuraja pe concurenti, sustinatorii acestora nu stiu ce sa mai faca pentru a le fi de ajutor. Parintii unui concurent le-au adus lui Razvan si Dani un curcan fript, cartofi natur si legume la gratar.

Publicat

pe

Inca din zorii zilei a fost forfota mare la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca. Sositi din toate partile Ardealului, concurentii dar si sustinatorii lor, au luat cu asalt Caravana X Factor. Si pentru ca vor cu orice chip sa faca o impresie buna, ardelenii demonstreaza inca o data ce gazde primitoare sunt.

Stiind ca de la Razvan si Dani va primii ultimele incurajari, parintii unui concurent s-au pregatit cum au stiut mai bine pentru a-i impresiona pe prezentatorii X Factor: le-au pregatit acestora un un curcan fript, cartofi natur si legume la gratar.

Auditiile sunt deschise publicului, astfel ca aceia care vor sa ii vada pe cei trei jurati, dar și pe Razvan si Dani  si nu au ajuns astazi sunt asteptati si azi de la ora 10.00 si de la ora 15.00 la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj.

Dupa Cluj,  juriul X Factor se va opri la Iasi. Pe 30 si 31 iulie, Delia, Cheloo si Dan Bittman ii vor asculta pe concurenti la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi si le vor imparti autografe acelora care vor veni in public. Auditiile cu juriul se vor incheia la inceputul lunii august la Bucuresti.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *