Connect with us

Stiri Interne

Răzvan Simion se pregătește de nuntă. S-a logodit cu Daliana Răducan!

Răzvan Simion a început anul 2023 cu dreptul. Simpaticul prezentator de la Antena 1 s-a logodit cu femeia iubită, Daliana Răducan. I-a dăruit acesteia un superb inel cu diamant, iar acum cei doi se pregătesc de nuntă.

Publicat

pe

Răzvan Simion se pregătește de nuntă. S-a logodit cu Daliana Răducan!

Răzvan Simion și-a surprins plăcut urmăritorii din mediul online în prima zi a lui 2023. Prezentatorul matinalului Antena 1 a împărtășit pe rețelele de socializare un moment fericit din viața sa. Răzvan Simion s-a logodit cu Daliana Răducan, femeia care îi este alături deja de mai multă vreme.

I-a dăruit acesteia un superb inel cu diamant și i-a făcut o superbă declarație de dragoste.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de DALIANA RADUCAN (@daliana.raducan)

Advertisement

„In 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să traiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos in viața mea.

Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.

Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred in perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a ramas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic”, a scris el pe social media.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *