Connect with us

Stiri Interne

Record! Bradul lui Catalin Botezatu, licitat cu 130.000 de euro!

Creatorul de moda Catalin Botezatu a participat joi seara la Festivalul Brazilor de Craciun cu un brad stilizat extrem de frumos si de apreciat, ce a fost licitat cu o suma record: 130.000 de euro. Creatia lui Catalin Botezatu s-a intitulat „Orasul de cristal”.

Publicat

pe

catalin-botezatu-festivalul-brazilor-de-craciun-1

La suma de 130.000 de euro oferita pentru bradul stilizat de Catalin Botezatu se mai adauga trei burse pe opt ani pentru trei copii la Scoala Metropolitan ARC. Compania care a oferit aceasta suma uriasa este Catena, detinatoarea cunoscutului lant national de farmacii.

Cu aceasta ocazie, Festivalul Brazilor de Craciun a stabilit un record absolut in instoria de 16 ani a evenimentului: 130.000 de euro este cea mai mare suma de bani donata vreodata pentru un brad stilizat de o vedeta.

brad-catalin-botezatu-festivalul-brazilor

Editia din 2016 a Festivalului Brazilor de Craciun, organizat de Salvati Copiii Romania, a adunat 520.000 de euro in urma licitatiei care a avut loc joi, la Bucuresti.

Licitația a fost deschisa cu bradul creat de designerul Omid Ghannadi, in colaborare cu actorul Dragos Bucur si fiica sa, Sofia Bucur. Acesta a fost achizitionat de omul de afaceri Marius Ivan cu 4.000 de euro. Bradul creat de designerul Doina Levintza a fost cumparat de Kaufland cu 37.500 de euro.

Sume importante au fost licitate si pentru brazii creati de Irina Neacsu – 25.000 de euro oferiti de compania Lidl, si de Anca Lungu (Prințesa Polonic) — 21.000 de euro oferiti de Carrefour.

Advertisement

Bradul „Salvati Copiii”, realizat de designerul Stefania Mircea impreuna cu voluntarii organizatiei, a fost adjudecat de BCR pentru 20.000 de euro.