Connect with us

Stiri externe

Record de audiență la Premiile Grammy în acest an!

Premiile Grammy au ajuns anul acesta la ediția cu numărul 66. Gala de decernare a celor mai râvnite premii din industria muzicală s-a desfășurat duminică noapte la Crypto.com Arena din Los Angeles și s-a bucurat de un record în ceea ce privește audiența.

Publicat

pe

Record de audiență la Premiile Grammy în acest an!

În medie, 16.9 milioane de telespectatori au urmărit duminică noaptea Premiile Grammy 2024. Este cea mai mare audiență înregistrată de această gală în ultimii patru ani, de la debutul pandemiei.

Ratingul a crescut cu 34% duminică pentru postul de televiziune CBS și platforma Paramount+, care au transmis gala de decernare a premiilor în acest an.

În minutul de aur, 18.25 de milioane de telespectatori au urmărit cel mai așteptat eveniment al anului în industria muzicală.

În anul 2021, 8.8 milioane de telespectatori a înregistrat gala Grammy Awards, în vreme ce în 2022 a fost urmărită fe 8.9 milioane de oameni.

Taylor Swift a doborât un nou record anul acesta, câștigând pentru a patra oară premiul la categoria „Albumul anului”.

Miley Cyrus a câștigat primul său Grammy, pentru piesa „Flowers”.

Un alt moment surpriză a fost și când Celine Dion i-a înmânat lui Taylor Swift mult râvnitul trofeu. A fost prima apariție pe o scenă a artistei din ultimii ani, de când a fost diagnosticată cu o boală neurologică rară, Sindromul Persoanei Rigide.

Printre marii câștigători ai serii s-au mai numărat SZA, Miley Cyrus, Karol G, Billie Eilish şi Finneas, Dave Chappelle şi – surpriză- The Beatles!