Connect with us

Stiri externe

Recuperarea lui Kate Middleton este anevoiasă. Va reveni în public vara aceasta?

Toată lumea așteaptă ca Prințesa de Wales să se însănătoșească și să își reia îndatoririle publice. Reamintim că, în prezent, Kate Middleton urmează un tratament de chimioterapie preventivă, după ce a fost diagnosticată cu cancer la începutul anului. Va reveni ea în public vara aceasta?

Publicat

pe

Recuperarea lui Kate Middleton este anevoiasă. Va reveni în public vara aceasta?

Prințesa de Wales, Kate Middleton, nu va participa la Colonel’s Review pe data de 8 iunie – repetițiile tradiționale pentru Trooping the Colour. Vestea a venit chiar din partea reprezentanților familiei regale britanice.

Palatul Buckingham a comunicat, de asemenea, că Regele Charles al III-lea va participa la evenimentul Trooping the Colour pe 15 iunie. Monarhul nu se va deplasa însă pe cal, așa cum el și-ar fi dorit să se întâmple.

În schimb, monarhul de 75 de ani, care, la fel ca Prințesa de Wales, suferă de cancer, va saluta soldații din caleașca Ascot Landau, alături de Regina Camilla.

Participarea sa a fost posibilă doar cu aprobarea medicilor, dat fiind că regele continuă tratamentul pentru boala sa.

Prințesa de Wales ar fi trebuit să salute trupele în mod tradițional, în calitatea sa de Colonel al Gărzilor Irlandeze, însă acest lucru nu va fi posibil anul acesta din cauza stării sale de sănătate.

Kate Middleton continuă să urmeze tratamentul anticancer acasă, departe de lumina reflectoarelor, înconjurată de cei dragi. Ea este într-o pauză profesională pe termen nedefinit, conform recomandărilor medicilor. Echipa medicală i-a recomandat să evite aparițiile publice pe durata tratamentului de chimioterapie.

În martie, armata britanică anunțase participarea prințesei la Trooping the Colour. Cu toate acestea, Palatul Buckingham a infirmat ulterior participarea prințesei, iar acum avem confirmarea oficială că ea nu va participa nici la repetițiile pentru marele eveniment.

Se pare că nu o vom putea vedea pe Kate Middleton în public deloc în luna iunie. Până când medicii îi vor permite să-și reia activitățile publice, Prințesa de Wales va rămâne departe de ochii publicului. În toată această perioadă, ea se concentrează exclusiv pe vindecare și pe cei apropiați.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *