ADPM Health
Regimul Reginei Letiția a Spaniei. Ce este dieta Perricone!
La 50 de ani, Regina Letiția a Spaniei are o siluetă de model și surprinde întotdeauna plăcut prin aparițiile sale publice cu stil și o eleganță aparte. Așa cum era de așteptat, există un secret al siluetei impecabile. Iată ce este dieta Perricone!
Regimul Reginei Letiția a Spaniei. Ce este dieta Perricone!
Regina Letiția a Spaniei este, fără îndoială, una dintre cele mai elegante figuri regale din lume. Are un stil vestimentar extrem de chic și o siluetă perfectă. Soția Regelui Felipe al VI-lea urmează o dietă specială care îi asigură frumusețea și sănătatea ce se reflectă din interior spre exterior. Dieta Perricone este secretul ei, un regim alimentar ce include alimente bogate în nutrienți esențiali pentru organism.
Dieta Perricone are drept scop bunăstarea interioară a celor care o urmează. Se bazează în principal pe consumul de alimente care reduc inflamația. Creată de medicul dermatolog Nicholas Perricone, dieta are beneficii anti-ageing și multiple beneficii asupra tenului.
Printre alimentele bogate în antioxidanți pe care le consumă Regina Letiția a Spaniei se numără peștele proaspăt și legumele bogate în fier. Mai degrabă un stil de viață decât o dietă propriu-zisă. Peștele de apă dulce, cum ar fi somonul, bogat în acizi grași omega-3, se poate consuma sub toate formele. De asemenea, fructele de pădure sunt parte importantă a acestei diete.
La micul dejun, Regina Letiția consumă adesea sun smoothie proaspăt, omletă din albușuri de ou și somon afumat.
La prânz, se poate delecta cu pește alb la grătar pe un pat de legume verzi. Totul asezonat cu ulei de măsline și suc de lămâie.
Adepții dietei Perricone sunt încurajați să bea până la 3 litri de apă pe zi. Ceaiul verde este și el recomandat grație proprietăților antioxidante pe care le are. Consumul de alcool, în schimb, este descurajat.
Gustările trebuie să fie sănătoase. Ele pot consta în alune de pădure, iaurt, mere verzi, fructe de pădure sau măsline.
Ce alimente sunt de evitat? În primul rând, zahărul rafinat și grăsimile saturate. Spre exemplu, pâinea albă, pastele, carnea de vită și brânzeturile sunt în general nerecomandate.