Connect with us

Style Judgement

Regina Camilla și Brigitte Macron, superbe în rochii Dior la marele banchet de la Versailles

Regele Charles și Regina Camilla s-au aflat săptămâna aceasta într-o vizită de stat în Franța, prima de la ceremonia de încoronare din luna mai. Președintele Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte, au organizat un banchet la Palatul Versailles în cinstea cuplului regal. Regina Camilla și Brigitte Macron au atras toate privirile cu rochiile Dior pe care le-au purtat.

Publicat

pe

Regina Camilla și Brigitte Macron, superbe în rochii Dior la marele banchet de la Versailles

Regele Charles și Regina Camilla au ajuns miercuri în Franța pentru o vizită oficială ce se încheie astăzi.

Inițial, vizita era programată pentru luna martie, dar a fost atunci reprogramată în contextul revoltelor stradale ce erau în plină desfășurare la Paris.

Este astfel prima vizită de stat pe care cei doi o efectuează în Franța după ceremonia de încoronare desfășurată în mai.

Președintele Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte, au organizat un banchet de stat la Palatul Versailles. Banchet la care oaspeții de seamă au fost Camilla și Regele Charles.

Advertisement

În centrul atenției au fost Regina Camilla și Brigitte Macron, ambele bifând apariții impecabile în aceeași nuanță de albastru regal.

Amândouă rochiile poartă semnătura casei de modă Dior.

La banchetul de la Versailles au participat și numeroase celebrități, printre care Hugh Grant sau Mick Jagger, dar și David Mayer de Rothschild, moștenitorul imperiului Rotschild.

Cu toții s-au bucurat de o cină tipic franceză în decorul spectaculos al Sălii Oglinzilor din Palatul Versailles.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *