Connect with us

Stiri externe

Regina Elisabeta a fost operată de cancer în secret

Puțini știu faptul că regretata Regina Elisabeta a fost operată de cancer în secret. S-ar părea că Regina a suferit de mielom, o formă de cancer a măduvei osoase, chiar înainte de decesul din 2022. Iată în continuare detalii.

Publicat

pe

Regina Elisabeta a fost operată de cancer în secret

De-a lungul istoriei, monarhia britanică a ținut secrete afecțiunile cu care s-au confruntat membrii familiei regale. Acest lucru s-a schimbat acum, când Palatul Buckingham a făcut public diagnosticul de cancer al Regelui Charles.

Spre exemplu, este un șoc pentru lume să afle că și regretata Regina Elisabeta a suferit de această maladie. Conform okmagazine.ro, aceasta a fost diagnosticată cu cancer de trei ori pe parcursul vieții. De fiecare dată, și-a dus suferința în tăcere și a ales să se trateze în cel mai mare secret.

Chiar în lunile de dinaintea decesului din 2022, Regina ar fi suferit de mielom, o formă de cancer a măduvei osoase.

O biografie regală publicată în 2009 susține că au mai fost două situații în care fostul suveran s-ar fi luptat cu această boală.

Mai întâi, în anul 1984, ea ar fi fost operată în secret pentru cancer la sân. La acea vreme, reprezentanții familiei regale spuneau că Regina a fost internată pentru o serie de analize amănunțite.

Ulterior, la vârsta de 66 de ani, Regina Elisabeta ar fi fost diagnosticată cu cancer de colon. Din nou, ea a fost operată în secret. Explicația pentru publicul larg a internării de atunci a Reginei a fost o operație abdominală. Fără a se da însă mai multe detalii.

Regele Charles a început deja tratamentul pentru cancer, la începutul acestei săptămâni. În perioada următoare, medicii i-au recomandat acestuia să își amâne sarcinile publice.